Neglelakk

Slik ser 116 lag med neglelakk ut

Svaret er enkelt: Ikke veldig fint...

116 LAG MED NEGLELAKK: Slik ser det ut! Ikke bare brukte YouTube-stjernen Christine lang tid på dette, men resultatet ble dessverre ikke så fryktelig pent. Så da vet dere det; ett eller to lag holder i massevis! Foto: Skjermdump YouTube / Simply Nailogical
116 LAG MED NEGLELAKK: Slik ser det ut! Ikke bare brukte YouTube-stjernen Christine lang tid på dette, men resultatet ble dessverre ikke så fryktelig pent. Så da vet dere det; ett eller to lag holder i massevis! Foto: Skjermdump YouTube / Simply Nailogical Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noen gang lurt på hvordan 116 lag med neglelakk ser ut? Nei, ikke vi heller, men vi ble jo veldig nysgjerrige da vi kom over videoen til YouTube-stjerne Christine, bak kanalen Simply Nailogical. Christine er nemlig veldig interesserte i neglkunst, så det falt henne derfor helt naturlig inn å ta på ett lag av ALLE neglelakkene hun eide. YouTube-stjerna er det man kan si over snittet interessert, og hadde derfor hele 116 forskjellige neglelakker å påføre.

Og med 1,5 millioner følgere på kanalen sin, er det ikke rart at denne videoen går verden rundt nå. I skrivende stund har over 11 millioner mennesker sett videoen til Christine. Men dessverre er ikke resultatet bare ganske så stygt, men kjære vene så lang tid hun brukte på å legge alle de lagene. Det er vel slikt man må gjøre for kunsten, eller hva? Forresten, har dere noen gang lagt merke til at neglene er gule når dere har fjernet neglelakken? Sjekk ut DENNE saken for å finne svaret på dette irriterende problemet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer