FRA TOPP TIL TÅ, DESSUTEN: Ikke nok med at de er store - du skal også bruke dem fra topp til tå, ifølge designer Adam Spring. Foto: All Over Press
FRA TOPP TIL TÅ, DESSUTEN: Ikke nok med at de er store - du skal også bruke dem fra topp til tå, ifølge designer Adam Spring. Foto: All Over Press Vis mer

Trender

Slik ser 2012-blomsten ut

Den velduftende florale skjønnheten har nærmest eksplodert i størrelse.

Publisert
Mercedes-Benz Fashion Week i New York er i full gang, og over 100 designere viser sine kolleksjoner for neste vår- og sommer.

Hver dag får vi stadig flere tips om hva vi skal gå med til neste år - ikke minst er det interessant å se antrekkene til de fasjonable gjestene på første rad.

MER FRA MOTEUKEN I NEW YORK:
 • En bukse litt utenom det vanlige.
 • Oransje er like trendy til neste år.

 • Se min blomst

  Så langt har vi sett lavendelkjoler hos Prabal Gurung, krokodillefrie klær på catwalken til Lacoste og fiskebeinskjoler signert Zac Posen.

  Marc Jacobs har overbevist oss om at en fresh og sporty stil i oransje klær er det som gjelder, mens Carlos Miele er hodestups forelsket i turkise gudinnekjoler.

  Men moteukens mest velduftende nyhet er størrelsen på blomstene. De har blitt enorme. Hos Adam Spring er de sånn som vi husker dem fra 80-tallets pastellblazere.

  Peter Som har blåst opp roser på skjørt og bukser, mens Diane von Furstenberg kjører svært synlige grafiske 60-tallsvekster på sine klær.

  STILTIPS: Det er lov å bruke blomster fra topp til tå.

  Fra venstre Prabal Gurung, Diane von Furstenberg, Adam Spring og Peter Som. Foto: All Over Press
  Fra venstre Prabal Gurung, Diane von Furstenberg, Adam Spring og Peter Som. Foto: All Over Press Vis mer

  VÅR/SOMMER 2012: Fra catwalken i New York
  Blomstermønstrede nøkkelplagg:

 • Buksedressen, ifølge designere som Peter Som, ADAM og Prabal Gurung
 • Maxikjoler
 • 3/4-lange silkebukser
 • Miniskjørt
 • 80-tallsinspirerte dressjakker

 • OBS OBS: Når blomstene er store, kan du vurdere å roe ned resten av tilbehøret.

  OVERDIMENSJONERT: Silkeksjørt med blomsterprint til khaki-farget anorakk/trenchcoat på catwalken til Peter Som. Foto: All Over PressAll Over Press
  OVERDIMENSJONERT: Silkeksjørt med blomsterprint til khaki-farget anorakk/trenchcoat på catwalken til Peter Som. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer