Maxikjole

Slik ser du lengre ut i maxikjolen

Høy eller kort: Her er triksene som gjør at den lange trendkjolen sitter som et skudd!

MAXIKJOLEN: Tidligere moteredaktør i STYLEmag, Nathalie Helgerud, kombinerer sin maxikjole med en lekker veske i sommer. Mer skal ikke til for å snekre sammen et lekkert antrekket! Foto: Nathaliehelgerud.com
MAXIKJOLEN: Tidligere moteredaktør i STYLEmag, Nathalie Helgerud, kombinerer sin maxikjole med en lekker veske i sommer. Mer skal ikke til for å snekre sammen et lekkert antrekket! Foto: Nathaliehelgerud.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Maxikjolen er plagget du absolutt kan bruke året rundt. Ikke bare er det et kult, enkelt og herlig plagg om sommeren, men til høsten kan du også bruke den med boots, en god jakke og et deilig skjerf. Men mange fortviler over at de ser kortere ut i en slik kjole. Og for de som allerede er lave, er det ikke alltid maxikjolen er løsningen.

Det skal likevel ikke være en stopper! Tidligere KK-stylist og motejournalist Nadine Monroe har nemlig tipsene til hvordan du kan se lengre ut i maxikjolen.

Lengden har mye å si

Nadine anbefaler å gå for de lengste kjolene som går ned til bakken, kombinert med høye sko. Men, blir kjolen altfor lang og det ligger masse stoff rundt beina dine, vil dette dra deg ned og du vil virke kortere.

- Finn en kjole som følger kroppen din. Blir det for mye volum går det utover lengden, tipser stylisten.

Har kjolen din mye mønster, vil en utringning være flatterende. Er en kjole med mønster noe du kunne tenkt deg, tipser Nadine om å finne en kjole med et loddrett mønster.

Tips! Bruk et belte i livet for å definere midjen og gi illusjon av lange bein.

Bruk høye hæler

- Personlig syns jeg kilehæler passer best til en bohemsk stil, ellers er pumps og høye sandaler fint til mer pyntede kjoler. (Psst: Nederst i saken finner du et utvalg av både kjoler og hæler)

MED HÆLER: KK.nos moteekspert Darja Barannik kombinerer den hvite maxikjolen med et par røde, iøynefallende hæler. For en lekker sommerlook! Foto: Darjabarannik.com
MED HÆLER: KK.nos moteekspert Darja Barannik kombinerer den hvite maxikjolen med et par røde, iøynefallende hæler. For en lekker sommerlook! Foto: Darjabarannik.com Vis mer

Vi gjør oppmerksom på at Darja Barannik er ekspert på mote og skjønnhet for KK.no på deltid. I tillegg driver hun sin egen blogg selvstendig og uavhengig av sin stilling i KK.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer