Bjørg ble ny med Allers

Slik ser ikke Bjørg (58) ut lenger!

Som yogainstruktør syntes Bjørg at hun gikk i treningstøy hele tiden. Det hadde hun lyst til å gjøre noe med.

FØR: Bjørg liker en behagelig stil, og mest går hun i treningsklær. Foto: Yvonne Wilhelmsen
FØR: Bjørg liker en behagelig stil, og mest går hun i treningsklær. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

(Vi.no): – DET ER GØY å få litt ny input, fordi jeg går i yogaklær hele tiden. Nå gleder jeg meg til at stylisten skal finne klær som jeg kler, for det er vanskelig å finne selv, sier Bjørg Lande (58).

Hun har hatt samme stil i 30 år og synes det er vanskelig å komme seg ut av den. Har hun ikke på seg treningstøy, blir det som regel trange jeans og store gensere.

– Og det er jo det samme som 20-åringene går med, så jeg bør kanskje oppdatere meg litt? undrer hun.

Bjørg er blitt ny en gang før og ble veldig inspirert da hun så hvor fin hun ble. Men så er det så lett å falle tilbake til det gamle og kjente.

– Jeg liker ikke å kaste ting og ønsker å bruke de klærne jeg har til de er slitt, og når jeg ikke bruker de klærne så ofte, holder de jo lenge.

Håret hennes må ha en viss lengde for at hun skal kunne ha det vekk fra ansiktet, og sminke bruker hun aldri.

– Jeg driver med bikramyoga, så det er veldig varmt og fuktig i studioet, all sminke renner av likevel. Og håret må opp, ellers er det bare i veien. Men jeg bruker litt sminke hvis jeg skal noe spesielt. Skulle ønske jeg hadde en egen stylist som kunne komme hjem og pynte meg sånn som dette!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer