Sommer 2015

Slik ser sommeren ut hos Stella McCartney

Romantisk, feminint og stilsikkert. Se alle catwalkbildene!

FOKUS PÅ KOMFORT OG STIL: Den engelske designeren har laget bukser med strikk i livet, flate gummisandaler, kjoler i myke silkestoffer og lange flagrende bomullskjørt for neste sommer - og, som hun sier, så handler det om å ha på seg klær vi føler oss komfortable i.  Foto: All Over Press
FOKUS PÅ KOMFORT OG STIL: Den engelske designeren har laget bukser med strikk i livet, flate gummisandaler, kjoler i myke silkestoffer og lange flagrende bomullskjørt for neste sommer - og, som hun sier, så handler det om å ha på seg klær vi føler oss komfortable i. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når sommeren nærmer seg, er det mange motehus som viser fram såkalte cruise- eller resort-kolleksjoner. Chanel vil ha oss i glamorøse hippieplagg, mens Ralph Lauren tar bølgen i nautiske maritime striper og prikker.

Den engelske designeren Stella McCartney, som er kjent for vegetarisk skinn og babyblått fugleprint, vil at vi skal kle oss komfortabelt, lekent og litt vintageinspirert i ferien.

Klær vi kan i

I grønne omgivelser i Elizabeth Street Garden i New York, ruslet modellene rundt i flate sandaler med gummisåler, løse lette silkebukser og lange flagrende skjørt.

Som skapt for sommerens festivaler, og med behagelige detaljer som elastisk strikk i livet, tynne jakker og materialer som føles deilig og svalt.

Stella har villet lage en kolleksjon vi faktisk kan bevege oss i, og ikke minst sitte komfortabelt i, uten at vi føler at det strammer både her og der.

- Jeg vil ikke at klærne skal fortelle meg hva jeg skal gjøre. Når jeg setter meg ned, vil jeg ikke føle at jeg har på meg papp som sparker i en annen retning, slik at jeg må sitte på en helt spesiell måte, sier hun til Vogue.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer