Sommer 2015

Slik ser sommeren ut hos Stella McCartney

Romantisk, feminint og stilsikkert. Se alle catwalkbildene!

FOKUS PÅ KOMFORT OG STIL: Den engelske designeren har laget bukser med strikk i livet, flate gummisandaler, kjoler i myke silkestoffer og lange flagrende bomullskjørt for neste sommer - og, som hun sier, så handler det om å ha på seg klær vi føler oss komfortable i.  Foto: All Over Press
FOKUS PÅ KOMFORT OG STIL: Den engelske designeren har laget bukser med strikk i livet, flate gummisandaler, kjoler i myke silkestoffer og lange flagrende bomullskjørt for neste sommer - og, som hun sier, så handler det om å ha på seg klær vi føler oss komfortable i. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når sommeren nærmer seg, er det mange motehus som viser fram såkalte cruise- eller resort-kolleksjoner. Chanel vil ha oss i glamorøse hippieplagg, mens Ralph Lauren tar bølgen i nautiske maritime striper og prikker.

Den engelske designeren Stella McCartney, som er kjent for vegetarisk skinn og babyblått fugleprint, vil at vi skal kle oss komfortabelt, lekent og litt vintageinspirert i ferien.

Klær vi kan i

I grønne omgivelser i Elizabeth Street Garden i New York, ruslet modellene rundt i flate sandaler med gummisåler, løse lette silkebukser og lange flagrende skjørt.

Som skapt for sommerens festivaler, og med behagelige detaljer som elastisk strikk i livet, tynne jakker og materialer som føles deilig og svalt.

Stella har villet lage en kolleksjon vi faktisk kan bevege oss i, og ikke minst sitte komfortabelt i, uten at vi føler at det strammer både her og der.

- Jeg vil ikke at klærne skal fortelle meg hva jeg skal gjøre. Når jeg setter meg ned, vil jeg ikke føle at jeg har på meg papp som sparker i en annen retning, slik at jeg må sitte på en helt spesiell måte, sier hun til Vogue.com.

Humoristisk print

Hvis du titter litt ekstra på klærne, vil du også se at de er pyntet med fargerike små hoder.

- Vi liker alltid å ha med litt humor i våre kolleksjoner. Disse er Stellas superhelter for superkvinner, forklarer McCartney.

PRINT MED SMÅ FARGERIKE SUPERHELTER: Stella McCartney liker å ha med humoristiske detlajer i sine kolleksjoner, og disse glade små ansiktene er hennes superhelter for superkvinner, har hun sgat til Vogue.com.  Foto: Splash News/ All Over Press
PRINT MED SMÅ FARGERIKE SUPERHELTER: Stella McCartney liker å ha med humoristiske detlajer i sine kolleksjoner, og disse glade små ansiktene er hennes superhelter for superkvinner, har hun sgat til Vogue.com. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Flate sporty sko

Stella har også, i likhet med så mange andre designere, byttet ut tynne hæler med flate komfortable sko denne sommeren.

Men du mister ikke høyden likevel, for sålene er flere centimeter tykke - perfekt for hagefester og late dager på stranda, siden du slipper å synke ned i jorden.

Skoene er dessuten i knalle farger som blått, rødt og gult, noe som vil passe til det meste du har i garderoben.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer