Antrekk

Slik setter du sammen antrekk

Aldri mer kleskrise med denne guiden.

HVERDAGSFIN: Jo, du kan bruke den lille sorte på jobb også, ifølge stylist og assisterende butikksjef ved MagMaLou, Cathrine Eriksen. Det kommer bare an på stylingen. Få flere forslag i bildeviseren under. Foto: Per Ervland
HVERDAGSFIN: Jo, du kan bruke den lille sorte på jobb også, ifølge stylist og assisterende butikksjef ved MagMaLou, Cathrine Eriksen. Det kommer bare an på stylingen. Få flere forslag i bildeviseren under. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«Jeg har ingenting å ha på meg», er vel en setning de fleste kvinner har uttalt. Men problemet er som regel ikke et gapende tomt klesskap. Det handler vel mest om at man ikke finner det riktige antrekket.Men du kan faktisk ha det perfekte antrekket i skapet ditt allerede. Du har bare ikke satt det sammen ennå.SE OGSÅ: - Dette er tidenes beste trend

- Aldri likt fra topp til tå

Stylist Cathrine Eriksen - assisterende butikksjef ved den nyåpnede butikken MagMaLou i Skovveien i Oslo - kan fortelle deg hva du bør tenke på neste gang du skal komponere et antrekk.- Når du skal sette sammen et antrekk, er det best om du ikke kjører hele antrekket i samme stil, sier Eriksen til KK.no. - Burberry fra topp til tå ser ikke bra ut. Vintage fra topp til tå ser heller ikke bra ut. Prøv heller å mikse litt.Det gjelder også stoffer. Alle plaggene trenger ikke å være i samme stoff og fargenyanse.- Kombiner ulike materialer og stoffer for å gjøre antrekket mer spennende. Hvis alt er helt likt, blir det fort kjedelig.

- Finn din stil

Det aller viktigste, ifølge Eriksen, er imidlertid å finne et uttrykk som kler deg som person. - Du kan klaske på det ene trendy plagget etter det andre, men det blir ikke bra hvis det ikke stemmer med personligheten din.- Ønsker du å gi antrekket en personlig «touch», er det et bra triks å blande nye plagg med vintage. Som for eksempel en statementring eller -smykke eller en vintage veske. - Det gir et unikt preg til antrekket. Det skal ikke så mye til, ofte er det detaljene som gjør hele forskjellen.

Slik styler du

Og det er detaljene og tilbehøret som gjør stylingen. Hvilken styling du velger til ett plagg kan gjøre uttrykket totalt annerledes. - Ta for eksempel den lille sorte. Du kan like gjerne bruke den på jobb som på fest. - Den samme kjolen vil se helt annerledes ut hvis du bytter ut Louboutin-skoene med et par røffe boots, sier Eriksen Se hvor stor forskjell stylingen gjør her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer