Svart:

Slik setter du sammen et helsvart antrekk

La deg inspirere av disse moteprofilene!

GÅ FOR SVART: Miks lakk med strikk og du får et superkult antrekk! Foto: Scanpix
GÅ FOR SVART: Miks lakk med strikk og du får et superkult antrekk! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Hvorfor er det sånn at dette været vi har nå gjør at jeg kun vil bruke mørke antrekk? Nei, solnedgang klokken 16.00 og snø er kanskje ikke det som gjør at jeg vil kle meg i rødt, gult og grønt. Men egentlig så klager jeg ikke - for jeg elsker svart!

Vi prøver alltid å oppmuntre folk til å kle seg mer i farger, men sannheten er at jeg sitter i et svart antrekk fra topp til tå i skrivende stund. Hvorfor er det sånn at vi nordmenn er så fryktelig glad i svart?

Eksperter har til og med advart oss om at det kan få oss til å se eldre og mer sliten ut, men likevel trekker jeg den svarte genseren over hodet dag etter dag. Jeg bruker den samme med et par svarte dressbukser - både stramme og vide - og til dem finner jeg et par sorte hæler.

For meg er sort trygt, men det er også elegant. For mange kan det fort bli litt kjedelig, men da kan man alltids sprite opp med smykker og en fin veske. I tillegg kan det også være lurt å se etter plagg som gjerne gjør litt ut av seg. Plagg med draperinger, kule snitt, gjennomsiktige partier, striper eller et annet mønster.

Vi lar oss inspirere av kule damer på Instagram og på gaten under moteukene. Flere kjente moteprofiler møter stadig opp i mørke antrekk - gjerne noe helsvart i ulike materialer. Så kult!

Vi har samlet sammen noen bilder i karusellen over slik at du kan la deg inspirere. Under finner du også noen Instagram-bilder som er verdt å ta en titt på, samt plagg og tilbehør som gjør dine sorte antrekk komplett!

LES OGSÅ: Her er trendene du kan forvente deg til våren

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer