Carrie Bradshaw

Slik sikrer du deg luksuskjolen til Carrie Bradshaw - på budsjett!

Gjør et megakupp!

SEX AND THE CITY: Husker du denne rosa kjolen Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) hadde på seg i den andre Sex and the City-filmen? Prislappen på denne kreasjonen er nokså dyr, men vi har funnet et MYE billigere alternativ nede i saken. Foto: Zuma Press
SEX AND THE CITY: Husker du denne rosa kjolen Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) hadde på seg i den andre Sex and the City-filmen? Prislappen på denne kreasjonen er nokså dyr, men vi har funnet et MYE billigere alternativ nede i saken. Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Sex and the City» - som har 18-årsjubileum i år, er en serie vi bare kan sette på og se på om og om igjen. Vi blir liksom aldri lei! Det handler om alt fra den morsomme praten mellom de fire venninnene, til de fantastiske antrekkene de har på seg gang på gang. I den andre filmutgaven av tv-serien tar damene turen til Abu Dhabi, og kler seg i de mest luksuriøse plaggene. Hvem glemmer vel da frøken Bradshaw var på skoshopping i det gigantiske lilla skjørtet kombinert med en t-skjorte fra Dior?

Blant disse fantastiske antrekkene finner vi den lyserosa one shoulder-kjolen som Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker (51)) har på seg i starten av filmen. Designeren bak kreasjonen er Halston Heritage, men du må nødvendigvis ikke legge ut så fryktelig mye penger for å få tak i en nesten identisk kjole. Da vi så denne kjolen (se bilde under) tenkte vi umiddelbart på det freshe, sommerlige ferieantrekket til Carrie Bradshaw, og måtte selvfølgelig finne et par budsjettvennlige alternativer til kjole og sko. Sjalet er i en litt høyere prisklasse, men se så fint! Knyt det til en lekker turban og du har et antrekket som dratt ut av «Sex and the City»! Lurer du på hvordan du knyter en turban? Sjekk ut bilder med forklaring lengre ned i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer