Riktig BH-størrelse?

Slik sjekker du om BH-en passer

Det smarte trikset er forbausende enkelt.

RIKTIG BH-STØRRELSE?: Med et enkelt triks kan du finne ut om BH-en din har riktig størrelsen. FOTO: NTB
RIKTIG BH-STØRRELSE?: Med et enkelt triks kan du finne ut om BH-en din har riktig størrelsen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Å finne riktig BH-størrelse kan være en utfordring. Mens noen går på H&M og rasker med seg den samme BH-størrelsen de alltid har brukt, går andre i undertøyssalong og får tatt mål gjennom livets alle faser. Men visste du at det finnes et triks du selv kan gjøre, for å sjekke om BH-en virkelig passer?

Klassiske BH-tabber

Da KK for noen år siden skrev saken om BH-tabbene man bør unngå, uttalte en ekspert at det er mange trender knyttet til kvinnens bryster – og at en klassisk «tabbe» faktisk er å droppe BH-en:

– I brystene har vi ingen muskler, så uansett om brystene er veldig små så vil de sige. Å gå uten bh sliter veldig på dem. Det er få bryster som står rett frem, de fleste henger litt. En god BH hjelper på holdningen din, sa Berit Torkildsen ved Netty undertøy til KK den gang.

En annen av kardinalsyndene innen BH-bruk, var ifølge Torkildsen å bruke for liten BH, noe som kan resultere i den lite ettertraktede dobbeltpuppen, altså at puppen blir kløyvd på lang, og henger over kanten.

Videre fortalte Thorkildsen om konsekvensen av en for stor BH-en.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer