MUST I HØST: Pologenseren er tilbake for fullt denne høsten, og kleskjedene er selvfølgelig med på trenden. Dette bildet er fra H&Ms høstkampanje. Foto: Illustrasjonsbilde: HM.com
MUST I HØST: Pologenseren er tilbake for fullt denne høsten, og kleskjedene er selvfølgelig med på trenden. Dette bildet er fra H&Ms høstkampanje. Foto: Illustrasjonsbilde: HM.com Vis mer

Aw 2011

Slik skal du bruke poloen i år

Hvis du vet hvordan, er det faktisk et helt genialt plagg.

Publisert
Stem her!

Kommer du til å bruke pologenser i høst?
Pologenseren er allerede blitt spådd til å bli et av høstens nøkkelplagg.

At du som digger den endelig kan bruke den uten at folk tror du dekker over noe, er ikke den eneste fordelen.

Den kan også utvide høstgarderoben på et blunk.

SE OGSÅ: Her er høstens nye dyreprint

Ja, definitivt!
 
146 (56%)
Absolutt ikke
 
64 (25%)
Usikker
 
50 (19%)

Tilkneppet trend

I høst blir det ikke mye utringing å se, ifølge designerne. Skjortene og blusene skal kneppes og knyttes helt igjen.

Og den tidligere nevnte pologenseren er kommet inn i varmen igjen.

Motehus som Céline, Chloé, Hermés, Mulberry, BCBG og Costume National har alle lagt sin elsk på den høye halsen denne sesongen.

Se catwalkbilder her:


Slik styler du den

Enten du synes gjensynet er gledelig eller ei, har pologenseren uten tvil sine fordeler.

For ikke bare holder den halsen god og varm. Den gir deg også betraktelig flere plagg å velge i denne sesongen – og lar deg bruke både sommerkjoler, tynne stoffer og dypt utringede plagg.

Costume National og Mulberry har den for eksempel under ermeløse kjoler, som gjør antrekket både lunere og mer hverdagslig.

Vi elsker også designer Max Azrias bruk av pologenser for BCBG. Høyhalserne ble kombinert med florlette, transparente stoffer og dype skjæringer, som skaper nydelige kontraster.

Foretrekker du den androgyne stilen, gjør som Céline og ha poloen under langermede, maskuline gensere med rund hals.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Gode polotips

Skal du kun kjøpe én pologenser - ja, for nå kommer den i rekke farger og modeller, er det sikreste valget en kroppsnær modell med tett hals, enten i hvitt eller svart.

Smale modeller vil se penest ut under kjoler eller gensere, i tillegg er dette farger som kan kombineres med det aller meste.

Har du kort hals eller et rundt/bredt ansikt er kanskje ikke pologenseren din favoritt, men du kan løse problemet ganske enkelt:

Bruk et langt halskjede til, som vil gi illusjonen av både lengre hals og smalere ansikt. Har du langt, stritt hår, la det henge løst ned. Hvis ikke kan et par lange øredobber gjøre trikset.

POLO ANNO 2011: (F.v) Costume National og Mulberry bruker den under ermeløse kjoler, BCBG under transparente plagg med dyp utringing og Celine kombinerer den med rundhalsede, maskuline gensere. Foto: All Over Press
POLO ANNO 2011: (F.v) Costume National og Mulberry bruker den under ermeløse kjoler, BCBG under transparente plagg med dyp utringing og Celine kombinerer den med rundhalsede, maskuline gensere. Foto: All Over Press Vis mer
TETT I HALSEN: Også knytteblusene skal strammes til, ifølge Gucci. Foto: All Over PressAll Over Press
TETT I HALSEN: Også knytteblusene skal strammes til, ifølge Gucci. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
TIL SISTE KNAPP: Kragene skal i fokus, og blusene skal derfor kneppes helt igjen, ifølge Louis Vuitton. Foto: All Over Press
TIL SISTE KNAPP: Kragene skal i fokus, og blusene skal derfor kneppes helt igjen, ifølge Louis Vuitton. Foto: All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer