Veske

Slik skal du bruke vesken din i høst

Designerne har vært kreative med tilbehøret i år!

TRENDRAPPORT: Vi har tatt for oss noen av høstens stylingtrender, og en av dem er å bruke vesken din på en kreativ måte! Sjekk ut alle bildene fra catwalken lengre ned. Foto: Zuma Press
TRENDRAPPORT: Vi har tatt for oss noen av høstens stylingtrender, og en av dem er å bruke vesken din på en kreativ måte! Sjekk ut alle bildene fra catwalken lengre ned. Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten nærmer seg med stormskritt, og det betyr at det er på tide å ta en titt på trendene som kommer denne sesongen. Vi har allerede lagt merke til at butikkene har plukket opp fløyelstrenden, streetwear-stilen til Vetements, metalliske innslag, og selvfølgelig de deilige høstfargene. Men det er ikke alltid designerne sier seg fornøyde med å lage selve kolleksjonen. Hvordan skal plaggene styles egentlig? Det er alltid like spennende å se hver gang en ny kolleksjon blir presentert under moteukene.

Vi har kikket gjennom visningene til noen av de største designerne, og som alltid er det noen likheter her og der. Visste du for eksempel at Prada, Céline og Proenza Schouler hadde brukt veskene på litt andre måter enn det du kanskje er vant til? Vesken vår henger som oftest gjerne fint inne på armen, over skulderen, under armen, eller selvfølgelig ta fatt i håndtaket og bær den!

Vi henger jo også ofte vesken over skulderen og legger den fint på den andre hoften, men det Proenza Schouler hadde gjort var å stramme skinnreimen ganske greit så vesken så å si satt klistret under armen. Bildet under kan nok beskrive bedre enn hva jeg kan forklare. Å bruke vesken på denne måten er ikke akkurat en revolusjonerende greie, men kan bli utrolig kult. Et enkelt triks som kan freshe opp ethvert antrekk! Prada hadde derimot tatt det ett skritt lengre og brukt vesker som inspirasjon i smykkene sine. Rundt halsen til mange av modellene kunne du nemlig se en aldri så liten veske. Hvorvidt det er praktisk, og fint, kan diskuteres, men kreativt er det hvert fall!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer