By Malene Birger

Slik skal du kle deg neste sommer

Lekre silkebukser, lange skjerf og et hint av Marokko. Her er siste oppdatering fra Copenhagen Fashion Week.

Slik skal du kle deg neste sommer
Publisert
Sist oppdatert

-Selv om du kanskje ikke har rukket å tenke på høsten engang, er det bare å begynne å glede seg til sommer 2014, sier SYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard som er på plass under Copenhagen Fashion Week for å dekke moteuken.

Slik skal du kle deg neste sommer

KOMFORTABELT & MOTERIKTIG: Silkeskjerf, løse bukser og volumiøse plagg preget By Malene Birgers kolleksjon som ble vist i København i går. Foto: By Malene Birger

Det danske merket By Malene Birger fortsetter å overraske, og for et knippe utvalgte, holdt  det populære danske merket en eksklusiv visning på Hotel D’Angleterre med tema The Ladies of the World.

Leke silkebukser, lange smale skjerf med frynser og mønster inspirert av Marokko, er noe av det vi får se hos By Malene Birger neste sommer.

Slik skal du kle deg neste sommer

VI SER SVARTHVITT: Fargepaletten var enkel og elegant; svart og hvit. Foto: By Malene Birger.

- Vi ser mye kremhvitt, hvitt, mørkeblått og et hint av rosa. Smykkene har tydlig inspirasjon fra Østen og Afrika,  forteller sjefredaktør Celine I. Aagaard og legger til;

- Spesielt liker jeg trenden med silkeskjerf stylet under hatten, slik vi også har ett hos Acne, sier Celine.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer