Fargekorrigering

Slik sminker du deg helt kvisefri på 1-2-3

Trikset ligger i å bruke ett bestemt produkt!

Publisert
Sist oppdatert

Sliter du med uren hud og mye acne? Det kan være fryktelig slitsomt og veldig tungt for mange. Her er vi jenter heldigere enn gutta, da vi gjerne kan bruke sminke for å dekke over urenhetene. Men, det er ikke alltid så lett å få perfekt resultat. 

Den australske makeupartisten Heidi Hamoud (21) har blitt stor stjerne og veldig populær «vlogger» (videoblogger) på YouTube gjennom deling av sine beste sminketips. Og nylig delte hun en video som er rett og slett helt fantastisk for deg med uren hud. 

LES OGSÅ: Fargekorrigerende sminke – din nye bestevenn? 

Skjuler kvisene med en grønn concealer 

Hamoud har laget en video hvor hun viser hvordan du kan dekke kviser og urenheter ved hjelp av fargekorrigerende sminke – nærmeste bestemt en grønn concealer!  

Jenta som blir sminket i videoen er nesten ikke til å kjenne igjen etter at hun har fått påført fuktighetskrem, primer, grønn concealer og foundation! 

«Mange tror at de trenger tonnevis av foundation for å dekke urenheter, men slik er det ikke. Det hele handler om å kunne korrigere med farger», skriver makeupartisten under videoen.

Årsaken til at den grønne concealeren dekker så godt er noe så enkelt som at grønt nøytraliserer rødt. Tidligere har vi skrevet om hvordan du kan sminke vekk mørke ringer under øynene ved hjelp av en oransje concealer. Dette kan du lese mer om her!

Videre forteller Hamoud at hun ikke vil anbefale personer med uren hud å sminke seg som dette hver eneste dag. 

«Jeg ville ikke brukt så mye sminke til hverdags, da det ikke er særlig bra for huden din - det tetter porene. Legg denne looken når du skal noe spesielt, som for eksempel på en fest som varer en god stund.»

Se videoen øverst i saken! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer