Snapchat

Slik sminker du deg som et Snapchat-filter til Halloween

Dette er bare SÅ kult!

Slik sminker du deg som et Snapchat-filter til Halloween
Publisert
Sist oppdatert

Mangler du ideer til årets antrekk? Det gjorde vi også, så da var det helt perfekt (eller topp) at vår søstersite Topp lagde noen superkule sminkevideoer til sin YouTube-kanal. Her kan du nemlig lære deg hvordan du kan sminke deg som noen av de populære Snapchat-filterne. Altså, hurra! Hvor mange av oss har ikke testet ut de supersøte filterne som rådyret og den med store øyne, lilla lepper og regnbue på kinnet? Dersom du ønsker noe litt mer festlig, finner du også bling-bling-filteret og det superkule comic-filteret. Og hvor deilig er det ikke å tenke på at du ikke trenger å tenke på et fullt kostyme? Her er det nesten best at sminken får skille seg ut, så kan du holde antrekket nøytralt. Perfekt!

LES OGSÅ: Slik tar Kardashian-klanen strøkne selfies

Det høres kanskje vanskelig ut, men det er nok lettere enn du tror. Det meste du trenger er sminke du allerede har, men du trenger kanskje noen litt spesielle ting utifra hva slags filter du velger å lage. Rådyret, for eksempel, krever et par ører, men disse får du tak i en butikk med utkledning. Til bling-bling-filteret bør du ta turen på en hobbybutikk for å finne litt stæsj. Ellers er det snakk om noen lyse og mørke concealere, lilla leppestift og når du først er i en kostymebutikk, finner du sikkert et sett med ansiktsmaling - det kan være en idé!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer