Sommer

Slik sminker du deg sommerfresh

Vi gir deg tipsene slik at du kan trikse deg til den perfekte sommergløden og viser hvordan du kan sminke deg sommerfresh!

Publisert

Les også: Slik får du den perfekte sommergløden

SOMMERSMINKEN: Om du ikke har rukket å få den perfekte brunfargen på naturligvis, kan du trikse deg til sommergløden med instant tan og riktig sminke. Foto: Produsentene.

Les også: 10 billige skjønnhetskupp - som funker!

TRIKS DEG TIL PERFEKT SOMMERGLØD:

For enkelte tar det lang tid å bygge opp en ordentlig brunfarge fra solen. Andre har kanskje jobbet hele sommeren, og har ikke fått vært ute jobbet med brunfargen før det er tid for ferie eller sommerfest. Da er disse nødløsningene hendige å ha.

1. Smør bena i en med Terracotta Jambes De Gazelle fra Guerlain. Denne gir en umiddelbar, brunfarge som kan vaskes av. Den tørker fort, uten å etterlate flekker på klærne og kan vaskes av i vann. Ca. kr 450. Kan bant annet kjøpes hos Steen og Strøm.

2. Monoï de Tahiti Precios dry oil fra Yves Rocher er en tørrolje som gjør huden glødende og gjennomfuktet. Den skimrende oljen er fin til kveldsbruk på legger, armer og krageben. Kr, 149. Kan kjøpes på yvesrocher.no.

3. Farget krem med SPF fra Dr. Brandt, som også kan brukes på stranden, gir et lett dekk og frisk glød i ansiktet. Med en olje- og klissefrie "dry touch-teknologi" absorberes den raskt etterlater huden silkemyk, samtidig som den beskytter mot solen.

4. Smink øynene med bronsefarger og et smell av farge! Øyenskyggepalett Batik Sun fra Estée Lauder, kr 525.

5. Solpudder og blush er en reddende engel for et lyst ansikt. Nude Tan Paradise Duo fra Dior er kombinert solpudder og blush, og gir den perfekte "rett fra stranden"-gløden. Påfør solpudderet med sommeren fresheste pudderkost fra Dior, og avslutt med blush i eplekinnene. Pudderkost, kr 549. Solpudder og blush, kr 440. Kan blant annet kjøpes hos Kicks, GlasMagasinet og Steen & Strøm.

Les også: Slik får du perfekte rosa lepper

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer