Cecilie Krogh:

Slik sminker du fram påskegløden

Her er en steg-for-steg-guide som viser hvordan du kan lokke fram gløden i ansiktet.

Slik sminker du fram påskegløden
Publisert

Husk at en god makeup starter med gode hudpleierutiner. Jeg anbefaler å begynne med en mild ansiktsskrubb for å fjerne døde hudceller. Så påføres en fuktighetsgivende krem, som også inneholder solfaktor.

Den rette kombinasjonen av matte produkter og produkter med mer skimmer gir en fantastisk glød til ansiktet. Her er en steg-for-steg-guide som viser hvordan du kan lokke fram gløden i ansiktet.

Strålende hud – steg for steg:

1. Klargjør huden for sminke ved å påføre en primer som også er lysreflekterende. Den gjør at det blir lettere å legge en jevn foundation.
1. Klargjør huden for sminke ved å påføre en primer som også er lysreflekterende. Den gjør at det blir lettere å legge en jevn foundation. Vis mer
2. Vinterhud har godt av en farget dagkrem eller en lett foundation som tilfører fukt. Husk at du ikke trenger sminke i hele ansiktet. Noen ganger holder det å påføre litt foundation i kinnene og rundt nesen. Trikset er å bruke lite nok til at du ikke ser sminket ut, men likevel får en jevn og fin hudtone. Legges med kost, svamp eller fingrene.
2. Vinterhud har godt av en farget dagkrem eller en lett foundation som tilfører fukt. Husk at du ikke trenger sminke i hele ansiktet. Noen ganger holder det å påføre litt foundation i kinnene og rundt nesen. Trikset er å bruke lite nok til at du ikke ser sminket ut, men likevel får en jevn og fin hudtone. Legges med kost, svamp eller fingrene. Vis mer
3. Påfør et matt solpudder der solen treffer ansiktet naturlig: Pannen, kinnbeina, nesen og haken. Bruk en stor, fluffy kost, slik at du ikke får harde overganger.
3. Påfør et matt solpudder der solen treffer ansiktet naturlig: Pannen, kinnbeina, nesen og haken. Bruk en stor, fluffy kost, slik at du ikke får harde overganger. Vis mer
4. Velg en highlighter som har skimmer, ikke glitter. Det er selve nøkkelen til en solkysset look. Highlighter fås både flytende og i pudderform. Flytende er best på litt tørrere hud, da den gir fukt. Blir huden din fort oljete, er en matt variant det beste. Påføres på toppen av kinnbeina, neseryggen og litt i pannen.
4. Velg en highlighter som har skimmer, ikke glitter. Det er selve nøkkelen til en solkysset look. Highlighter fås både flytende og i pudderform. Flytende er best på litt tørrere hud, da den gir fukt. Blir huden din fort oljete, er en matt variant det beste. Påføres på toppen av kinnbeina, neseryggen og litt i pannen. Vis mer
5. Avslutt med farge på bryn og vipper og en lett farge på leppene. Voila – strål om kapp med solen!
5. Avslutt med farge på bryn og vipper og en lett farge på leppene. Voila – strål om kapp med solen! Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer