Større Lepper

Slik sminker du leppene større

Her er triksene du bør kunne.

STØRRE LEPPER: Husk å skrubb leppene før du begynner med sminken. Dette gjøre leppene dine naturlig større! Foto: starush - Fotolia
STØRRE LEPPER: Husk å skrubb leppene før du begynner med sminken. Dette gjøre leppene dine naturlig større! Foto: starush - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det er mange av oss som skulle ønske at leppene var litt større og fyldigere enn det de faktisk er.

Men, du trenger faktisk ikke ty til Restylane eller andre midler for å få en Angelina Jolie - eller Kylie Jenner-lignende trutmunn. 

Du kan rett og slett sminke leppene dine større, og har fått makeupekspertene til å forklare deg hvordan! 

Skritt 1: Prepping

Makeupansvarlig i Max Factor, Linda Wickmann, sier det første du må gjøre på veien mot større lepper er å preppe dem, altså gjøre dem klare for sminken. Og det gjør du ved å skrubbe dem.

- Bruk gjerne brunt sukker blandet sammen med leppepomade, og skrubb forsiktig for å få bort løse flak, sier Wickmann.

Tone vid Skipá, som er skjønnhetsansvarlig og makeupartist i  KK, HENNE og STYLEmag, anbefaler også skrubbing først, da tørr hud på leppene vil kunne få dem til å skrumpe.

Da ser de mindre fyldigere og smalere ut enn det de er. I tillegg vil du ha et bedre utgangspunkt for å påføre sminke hvis du har skrubbet leppene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer