Røde Lepper

Slik sminker du perfekte, røde lepper

En klassiker som passer utmerket denne festsesongen!

Foto: Xposure
Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å legge de perfekte, røde leppene kan ofte bli en utfordring for mange (meg selv inkludert). Enten så blir det ujevnt, eller så forsvinner det etter bare en time - til slutt blir det bare ikke sånn man hadde tenkt. Derfor fikk vi tak i Tone Skipa, makeupartist og KK.no-blogger, som i videoen øverst i saken viser deg hvor enkelt du kan legge de perfekte, røde leppene.

En look som passer helt utmerket denne festsesongen. Og når vi er inne på rødt; har du sett denne videoen hvor Tone viser deg hvordan du kan legge sotede øyne - i en RØD nyanse? Ja, du hørte rett. RØD. Denne sminkelooken er bare så kul, og kommer garantert til å bli testet ut et par ganger i redaksjonen denne julen. 

Før du finner fram den røde leppestiften og trykker play på videoen øverst, er det et par andre ting du bør ha med deg når du skal legge røde lepper. Det kan nemlig være veldig lurt å skrubbe leppene før du begynner. Det gir et veldig godt utgangspunkt! Lengre ned kan du finne flere shoppingtips til alt du trenger til å lage leppelooken, men dersom du vil gjøre noe selv, kan du selvfølgelig gjøre det! Se hvordan du kan lage din egen leppeskrubb her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer