Røde Lepper

Slik sminker du perfekte, røde lepper

En klassiker som passer utmerket denne festsesongen!

Foto: Xposure
Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å legge de perfekte, røde leppene kan ofte bli en utfordring for mange (meg selv inkludert). Enten så blir det ujevnt, eller så forsvinner det etter bare en time - til slutt blir det bare ikke sånn man hadde tenkt. Derfor fikk vi tak i Tone Skipa, makeupartist og KK.no-blogger, som i videoen øverst i saken viser deg hvor enkelt du kan legge de perfekte, røde leppene.

En look som passer helt utmerket denne festsesongen. Og når vi er inne på rødt; har du sett denne videoen hvor Tone viser deg hvordan du kan legge sotede øyne - i en RØD nyanse? Ja, du hørte rett. RØD. Denne sminkelooken er bare så kul, og kommer garantert til å bli testet ut et par ganger i redaksjonen denne julen. 

Før du finner fram den røde leppestiften og trykker play på videoen øverst, er det et par andre ting du bør ha med deg når du skal legge røde lepper. Det kan nemlig være veldig lurt å skrubbe leppene før du begynner. Det gir et veldig godt utgangspunkt! Lengre ned kan du finne flere shoppingtips til alt du trenger til å lage leppelooken, men dersom du vil gjøre noe selv, kan du selvfølgelig gjøre det! Se hvordan du kan lage din egen leppeskrubb her!

Da gjenstår det bare å si: Lykke til og god jul!

Vi gjør oppmerksom på at Tone Skipas blogg har et annonsesamarbeid med Aller Media-eide AdLink. Aller Media eier også KK.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer