Celine I. Aagaard

Slik styler Celine de klassiske Converse-skoene

STYLEmags sjefredaktør, Celine, bruker de klassiske sneakersene fra Converse i et avslappet antrekk, men synes også det er kult sneakersene til fest! Få hennes look og stiltips her!

Slik styler Celine de klassiske Converse-skoene
Publisert
Sist oppdatert

Selv om det er andre tøysko og sandaler som har fått mest oppmerksomhet denne sesongen, er Converse en klassikeren man aldri går lei av.

Se flere bilder av Celines antrekk på hennes blogg her!

 - Det kan gå lang tid mellom hver gang jeg bruker Converse, men det funker enten jeg skal ha en avslappet lørdag, eller dresse ned et hverdagsantrekk. Et skinnskjørt kan elegant styles med et par pumps, men for en laidback og mer sporty look kan man velge et par hvite Converse, sier STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard.

Slik styler Celine de klassiske Converse-skoene

SHOP STILEN: Skinnjakke fra Mango, kr 999. Topp fra Zara, kr 559. Shorts i skinnimitasjon fra Zara, kr 399. Veske fra Alexander Wang via shopbob.com, ca. kr 2325. Solbriller fra Le Specs, kr 549. Sneakers fra Converse All Star via asos.com, ca. kr 595. Foto: Produsentene, Shopbop.com, Asos.com.

 - For noen år tilbake var det moteikonene Mary-Kate og Ashley Olsen som virkelig fikk fart på salget av Converse da de stylet converse til skinnbukser. Siden har fashionistaer brukt sneakers fra Converse til både fest og bunad. Flere gikk 17.mai-tog i bunad og Converse, sier Celine Aagaard.

Flere it-jenter har også blitt sett i stylet tyllskjørt og den klassiske tøyskoen.

- Denne sesongen går vi får flate sko, og er du lei av Converse, bør du gå for et par
Slip-ons fra Diemme, Vans eller Toms. På sandalfronten er det Céline-kopier som gjelder. Enten helsesandaler fra Birkenstock, en gullvariant fra Zara eller en svart klassiker fra H&M, tipser Celine.
 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer