Striper

Slik styler Celine striper!

Maritime striper er et sikkert vårtegn, og denne sesongen ser STYLEmag-redaktør rødt på trenden og går for en rød versjon av den maritime trenden. Få hennes stiltips og kopier looken her!

Slik styler Celine striper!
Publisert
Sist oppdatert

Maritime striper dukker opp hver vår, men denne sesongen ser vi at det ingen kun er de klassiske hvite og blå stripene, men også røde striper, og kombinasjonen av både blå og røde.

 - Jeg har stylet mitt antrekk med et par boyfriend-jeans og røde pumps - og alle kvinner bør etter min mening eie et par røde pumps, sier STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard.

Slik styler Celine striper!

Les også: "Less is more" når det gjelder leopardmønsterMARITIME STRIPER: Celine gikk for en balansert av feminint og elegant og oversized og maskulint når hun stylet de klassiske maritime stripene. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Mytheresa.com.

Shop stilen:

Solbriller fra Prada via mytheresa.com, ca. kr 1 505. Klokke fra Zara, kr 1 199. Clutch fra Chloé via mytheresa.com, ca. kr 3 300. Trøye fra Burberry Brit via net-a-porter.com, ca. kr 1 930. Pumps fra Charlotte Olympia via net-a-porter.com, ca. kr 4 680. Boyfriend-jeans fra Lindex, kr 399.

 - Vi vil se striper både i klassiske trøyer, men også på skjorter denne sesongen. Det norske designmerket FWSS har gjort suksess med sine stripete skjorter denne vinteren, mens By Malene Birger har hatt pysjamasinspirerte sett med bukse og overdel i striper. Til høsten blir striper å se både i kåper og dressbukser.

Les også: Sjekk hvordan STYLEmag-Celine styler striper fra topp til tå

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer