Striper

Slik styler Celine striper!

Maritime striper er et sikkert vårtegn, og denne sesongen ser STYLEmag-redaktør rødt på trenden og går for en rød versjon av den maritime trenden. Få hennes stiltips og kopier looken her!

Slik styler Celine striper!
Publisert
Sist oppdatert

Maritime striper dukker opp hver vår, men denne sesongen ser vi at det ingen kun er de klassiske hvite og blå stripene, men også røde striper, og kombinasjonen av både blå og røde.

 - Jeg har stylet mitt antrekk med et par boyfriend-jeans og røde pumps - og alle kvinner bør etter min mening eie et par røde pumps, sier STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard.

Les også: "Less is more" når det gjelder leopardmønsterMARITIME STRIPER: Celine gikk for en balansert av feminint og elegant og oversized og maskulint når hun stylet de klassiske maritime stripene. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Mytheresa.com.

Shop stilen:

Solbriller fra Prada via mytheresa.com, ca. kr 1 505. Klokke fra Zara, kr 1 199. Clutch fra Chloé via mytheresa.com, ca. kr 3 300. Trøye fra Burberry Brit via net-a-porter.com, ca. kr 1 930. Pumps fra Charlotte Olympia via net-a-porter.com, ca. kr 4 680. Boyfriend-jeans fra Lindex, kr 399.

 - Vi vil se striper både i klassiske trøyer, men også på skjorter denne sesongen. Det norske designmerket FWSS har gjort suksess med sine stripete skjorter denne vinteren, mens By Malene Birger har hatt pysjamasinspirerte sett med bukse og overdel i striper. Til høsten blir striper å se både i kåper og dressbukser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer