Coverse

Slik styler du Converse-skoene til skjørt!

La deg inspirere av STYLEmag-redaktør Celine, og style de klassiske Converse-skoene til et florlett skjørt. Vi gir deg stiltipsene her!

Slik styler du Converse-skoene til skjørt!
Publisert
Sist oppdatert

- Du må ikke lenger ha høye hæler selv om du går i kjole eller skjørt, sier sjefredaktør Celine Aagaard som denne sommeren går for mer sporty og komfortable sko. 

- Converse går aldri av moten, og de klassiske hvite kan styles til både hverdags og fest. For noen har kanskje Converse vært synonymt med avlappet og laidback styling, og kun brukt til et par jeans, eller en denimshorts, men denne sommeren kan du fint style skoene til mer feminine plagg, som et lang skjørt, tyll eller en hvit sommerkjole, sier Celine.

Skal du på festival denne sommeren har du dermed det perfekte antrekket.

 - Sverger du likevel til høye høler, kan det være et patrytriks å ha et par sneakers, Hawaianas eller Converse i veksen for hjemturen en kveld taxi-køen er uutholdelig lang, tipser Celine.

Les også: Slik styler du én blondekjole i fire forskjellige stiler

Slik styler du Converse-skoene til skjørt!

ORIGINALT: Bruk de klassiske Conversene på en ny måte, og style de sammen med skjørtet eller kjolen. Foto: Stella Vaage, Mytheresa.com, Produsentene.

Shop stilen:

Skjørt fra H&M, kr 349. T-skjorte fra Rag & Bone via mytheresa.com hos fashionstreet.no, ca. kr 2590. Skinnjakke fra Zara, kr 1395. Solbriller fra Mango, kr 149. Converse-sko via fashionstreet.no, kr 699. Veske fra Zara, kr 499.

Les også: Slik styler STYLEmag-Celine striper

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer