Annabel Rosendal

Slik styler du den fargesterke strikkegenseren

Annabel Rosendahl liker sterke farger på mørke høstdager, og styler den fargerike strikkegenseren med en lys kåpe og løse dressbukser. Få hennes stiltips og kopier stilen her!

Slik styler du den fargesterke strikkegenseren
Publisert
Sist oppdatert

Annabel er innkjøper på Høyer Eger for trend- og dameavdelingen, har full kontroll på alle de nyeste trendene. Likevel velger hun en gammel favorittgenser for å sette farge på mørke høstdager,

 - Farger er gøy i de mørke høstmånedene og denne genseren fra 3.1 Phillip Lim er en favoritt i klesskapet, forteller Annabel.

Se flere bilder av Annabels antrekk på hennes blogg

 - Jeg har dilla på dressbukser om dagen, og har kombinert genseren med en svart dressbukse som er rett i formen og sitter litt løst på, sier Annabel.

Les også: Bli med hjem til Annabels lekne og fasjonable leilighet

Slik styler du den fargesterke strikkegenseren

FARGET HØST: Annabel spriter opp sitt antrekk med å bruke sterke farger i spennende kombinasjoner. Kåpen, buksen og skoene er nedtonede og stilrene, og balanserer de fargesterke elementene. Foto: Produsentene, My-wardrobe.com, Net-a-porter.com.

 - Jeg har kombinert antrekket med en lys kåpe for en mer avslappet look. For et mer dresset uttrykk kan man bruke en klassisk, svart kåpe, tipser Annabel.

Les også: Få Jankas streetstyle

Shop stilen:

Genser fra 3.1 Phillip Lim via my-wardrobe.com, ca. kr 3575. Kåpe fra Isabel Marant via net-a-porter.com, ca. kr 9515. Dressbukser fra Zara, kr 799. Clutch fra Asos, kr 130. Sko fra Zara, kr 799.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer