Mote

Slik styler du den oversized skjorten

En oversized, hvit skjorte er et hett nøkkelplagg for vårgarderoben. Vi viser deg hvordan du kan style den til jobb, hverdags og fest!

Slik styler du den oversized skjorten
Publisert
Sist oppdatert

TIL JOBB: Det finnes ikke noe mer passende til jobb enn en enkel hvit skjorte. Rock den opp med et par bukser i imitert skinn, et par stilrene, spisse pumps og sett prikken over i-en med en maskulin klokke og en kallfarget veske. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Shop antrekket:

Bukser i imitert skinn fra H&M, kr 299. Skjorte fra Zara, kr 399. Veske fra Zara, kr 299. Klokke fra Gina Tricot, kr 349. Pumps fra Jimmy Choo via net-a-porter.com, ca. kr 3 625.

Les også: Slik gjør du oversized sexy

TIL HVERDAGS: Kle deg i vårens nøkkelplagg til shoppingturen eller kafé med venninnene. Gå for komfort med kule slip-ons, avslappede jeans og en romslig hverdagsveske. Foto: Produsentene.

Shop antrekket:

Solbriller fra Gina Tricot, kr 79. Veske fra H&M, kr 399. Sko fra Zara, kr 799. Skjorte fra Zara, kr 399. Jeans fra H&M, kr 299.

TIL FEST: Oversized er sexy! Kombiner den store skjorten med et metallisk miniskjørt, vårens mest sexy sandaletter og statement-tilbehør når du kler deg til fest. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer