Denim

Slik styler du dobbel-denim

Denim er en udødelig trend som kan styles til så og si alt, men ekstra kult er det med dobbelt opp denim i et antrekk. Vi gir deg tipsene slik at du kan få STYLEmag-redaktørens denim-stil her!

Slik styler du dobbel-denim
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Nå er det tid for jeans

Slik styler du dobbel-denim

DOBBELDENIM: Style denimplaggene dobbelt opp for en oppdatert og mer edgy vri på den udødelige denim-trenden! Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Stiltips:

Dress-looken med overdel og underdel i lik farge og stil er hett i motebildet om dagen. Gå for en mer avslappet vri på trenden ved å velge plagg i denim. Velg en overdel og jeans i tilnærmet lik vask. For et stilrent uttrykk kan resten av plaggene og tilbehøret i antrekket være i samme farge. La deg inspirere av STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard som valgte plagg i hvitt. Topp antrekket med perlesmykker, som er en av vårens heteste tilbehørs-trender! 

Les også: Dette er vårens heteste fargetrend

Shop stilen:

Denimjakke fra Lindex, kr 399. Jeans fra Zara, kr 199. Strikkegenser fra H&M, kr 199. Ankelskoletter fra Zara, kr 1159. Perlearmbånd fra Rosantica via net-a-porter.com, ca. kr 3700. Veske fra Asos, ca. kr 295.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer