Stil

Slik styler du gullskjørtet

STYLEmag-redaktør Celine bruker gullskjørtet både til hverdags og fest. Shop stilen og få hennes stylingtips her!

Slik styler du gullskjørtet
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg har vært veldig glad i sølv i lang tid, men har i det siste fått sansen for gull, og har lenge vært på jakt etter det perfekte gullskjørtet, forteller Celine.

Se flere bilder av Celines antrekk på hennes blogg.

Celine vil blande gull og sølv mer fremover, og bruker gjerne skjørtet både til hverdags og fest.

 - Jeg bruker gullskjørtet også til hverdags, men toner det ned med bruk av plagg i nøytrale farger og grovere materialer. Det skaper en fin balanse med det ellers glamorøse skjørtet.

Les også: Metalliske tendenser er hot i høst

Slik styler du gullskjørtet

GULL & GLITTER TIL HVERDAGS: Celine toner ned det glamorøse gullskjørtet med en grov strikkegenser, bikerjakke og stor veske. Ankelstøvletter er også lekkert til en blyantskjørt. Foto: Produsentene, Theoutnet.com, ZeroUV.com.

 - Til fest er gullskjørtet kjempefint med en svart, florlett topp med tynne "spagetti-stropper", en blazer og et par enkle pumps, tipser Celine.

Shop stilen:

Gullskjørt fra Tory Burch via theoutnet.com, ca. kr 1410. Strikkegenser fra H&M, kr 199. Oversized bikerjakke fra Gina Tricot, kr 699. Ankelstøvletter fra H&M, kr 299. Veske fra Zara, kr 679. Solbriller fra ZeroUV.com, ca. kr 60.

Les også: Få Nathalie Helgeruds steetstyle

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer