Mari Fossheim

Slik styler du jersey på jersey!

Dobbel denim var en het trend tidligere i år. I sommer kan du kjøre den doble trenden på en annen måte. Gjør som STYLEmag-Mari og bruk dobbelt opp med jersey-stoff. Få Maris stiltips og shop stilen her!

Slik styler du jersey på jersey!
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg elsker myke plagg og flate, freshe sko. Et grått maxiskjørt i bomullsstoff er et basisplagg, og blir hakket kulere med en dekorert genser. Denne her fra asos.com har noen funklende steiner som er Kaptein Sabeltann verdig, og er en stor hit blant de under 10 år, kan jeg røpe, forteller STYLEmags skjønnhetsansvarlig Mari Fossheim.

Mari er alltid på jakt etter plagg som er litt spesielle, men som samtidig passer sammen med resten av garderoben.

 - Personlig er jeg veldig glad i vintage, og faller lett for paljett- besatte plagg, sier Mari.

Les også: Slik bruker du strikkegenseren som et sommerplagg

Slik styler du jersey på jersey!

DOBBEL JERSEY: STYLEmags skjønnhetsansvarlig Mari Fossheim gjør det enkelt, komfortabelt og lekkert i jersey på jersey. Foto: Stella Vaage.

- Den norske sommeren er lunefull og da er det godt å kle seg lagvis og ikke minst praktisk. De hvite Vansene kjøpte jeg i London i våres, og de har blitt mine favoritt-hverdagssko. Med store, svarte solbriller fra Ray Ban på nesen føler jeg meg bittelitt badass, og det hjelper på det meste, ha ha!

Les også: Dette er skjørtene vi elsker

Shop stilen:

Skjørt fra Rick Owens via net-a-porter.com, ca kr 3085. Genser fra Selected Femme, kr 400. Solbriller fra Ray Ban via mytheresa.com hos fashionstreet.no, ca. kr 1250. Sko fra Superga via my-wardrobe.com hos fashionstreet.no, ca. kr 205.

Les også: Slik styler du Converse-skoene til skjørt

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer