I BUTIKKENE SNART: 25. september lanseres motehuset Missonis samarbeidskolleksjon med Lindex. Her viser fashion advisor Kathrine Sørland frem noen av plaggene.  Foto: Per Ervland
I BUTIKKENE SNART: 25. september lanseres motehuset Missonis samarbeidskolleksjon med Lindex. Her viser fashion advisor Kathrine Sørland frem noen av plaggene. Foto: Per Ervland Vis mer

Lindex

Slik styler du Missoni for Lindex-kolleksjonen

Få Lindex-advisor Kathrine Sørlands favoritter og stylingtips fra den nye kolleksjonen.

Publisert
I juni kunne den svenske kleskjeden Lindex avsløre at de lanserer en samarbeidskolleksjon med det italienske motehuset Missoni.

Målet med samarbeidskolleksjonen - som selges i butikk og på nett fra og med 25. september, er å øke bevisstheten på brystkreft.

Og ti prosent av inntektene til kolleksjonen skal gå til brystkreftforskning og årets Rosa Sløyfe-aksjon.

Se bilder av kolleksjonen nedenfor:


LES OGSÅ: Gwyneth Paltrow fronter Lindex

70 plagg og accessoirer

Luksusmerket Missoni har fått ikonstatus på grunn av sitt karakteristiske sikksakk- og bølgemønster. Og samarbeidskolleksjonen - som består av både dameklær, undertøy, vesker, smykker og barneklær, utgjør 70 plagg og accessoirer i motehusets kjente stil.

Denne uken fikk KK.no ta en liten forhåndstitt på den nye kolleksjonen, sammen med Kathrine Sørland, som er «fashion advisor» for Lindex.

Og Sørland - som stilte i Missoni for Lindex fra topp til tå, har flere klare favoritter i kolleksjonen, deriblant de lekre kjolene.

- Jeg er veldig glad i alle kjolene fra Missoni. De er perfekte å bruke både til hverdags og fest. Du kan enten bruke de med strømper og boots, eller pynte de opp med høye hæler og belte i livet, sier Sørland til KK.no.

Se bilder av Kathrines favoritter og få hennes stylingtips til plaggene nedenfor:


LES OGSÅ: Dette mønsteret bør du se etter nå

Trendy med mønster

Mønstertrenden som har preget motebildet i vår og sommer, holder seg hot også denne sesongen.

Og selv om du ikke er så stor fan av mønster - hvertfall ikke fra topp til tå, tror Kathrine akkurat denne kolleksjonen er noe alle kan kle.


- Denne sesongen er jo mønster veldig «i tiden», og du kan gjerne kjøre på med ulike mønstre både på over- og underkroppen, sier hun:

- Missoni-kolleksjonen til Lindex er likevel superfin til de som ikke er så glade i mye mønster også. Da kan du for eksempel velge deg ut ett plagg - som et skjørt, og style det helt rent og enkelt. Jeg ville for eksempel brukt en enkel, ensfarget t-skjorte eller skjorte og støvletter til hverdags. Til fest kan du rocke det opp med strømper, pumps og en lekker blazer eller jakke.

LES OGSÅ: Motereglene du har lov til å bryte

Enkelt å style

Ifølge Kathrine er fargene og mønstrene til Missoni også veldig enkle å style, og moteeksperten mener det skal godt gjøres å «bomme» med plaggene.

- Fargene er veldig fine sammen med det meste - som brunt, mørk lilla, svart - ja, alle høstfargene egentlig. Sånn sett er plaggene veldig enkle å style med resten av garderoben din, og det er veldig vanskelig å gjøre det feil, sier hun:

- Den store strikkejakken er for eksempel super over et par ankelkorte bukser, og blusene er lekre til det aller meste. Er du skikkelig tøff bruker du blusene, jakkene OG de mønstrede buksene sammen. Det er veldig stilig.


LES OGSÅ: Missoni-arving giftet seg i selvdesignet kjole

I Norden og Mellom-Europa

Missoni-plaggene har en prislapp på mellom cirka 99 og 1999 kroner. Og klærne vil selges i samtlige Lindex-butikker i Norden og Mellom-Europa, samt på nettsidene til kjeden 25. september.

- Målet vårt med samarbeidet med Missoni, var å gi kundene våre tilgang på et av verdens viktigste merker, har Lea Rytz Goldman, Director Design & Purchase hos Lindex, tidligere uttalt:

- Missoni er beundret, ikke bare for sin unike og vakre design med karakteristiske mønstre, men også for den feminine elegansen som Missoni alltid lykkes i å levere.

Se flere bilder fra kolleksjonen nedenfor:
(bilder: Rafael Stahelin)


LES OGSÅ: Så ofte bør du sjekke brystene dine

PERFEKTE SKJØRTET: - Er du ikke så glad i for mye mønster, så er dette skjørtet perfekt. Bruk det med en enkel, ensfarget t-skjorte og strømper, sier Sørland.   Foto: Per Ervland
PERFEKTE SKJØRTET: - Er du ikke så glad i for mye mønster, så er dette skjørtet perfekt. Bruk det med en enkel, ensfarget t-skjorte og strømper, sier Sørland. Foto: Per Ervland Vis mer
GOD KVALITET: Ifølge Kathrine Sørland er Missoni for Lindex-plaggene i god kvalitet. - Dette er en super anledning for deg som liker Missoni til å sikre deg plagg til en ikke så altfor dyr penge, sier hun.  Foto: Per Ervland
GOD KVALITET: Ifølge Kathrine Sørland er Missoni for Lindex-plaggene i god kvalitet. - Dette er en super anledning for deg som liker Missoni til å sikre deg plagg til en ikke så altfor dyr penge, sier hun. Foto: Per Ervland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer