Snekkerbukse

Slik styler du én snekkerbukse i fire forskjellige antrekk

Snekkerbuksen er tilbake i motebildet i ny og sexy versjon. Med riktig styling kan du bruke den til enhver anledning - til og med til fest. Vi viser deg hvordan her!

Slik styler du én snekkerbukse i fire forskjellige antrekk
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tatt utgangspunkt i en snekkerbukse fra MTWTFSS Weekday (kr 650), og viser deg hvordan du kan style den i 4 forskjellige stiler.

Slik styler du én snekkerbukse i fire forskjellige antrekk

ROCKA: Kjør en rocka stil med skinnjakke og tøffe detaljer til snekkerbuksene. Magetopp fra Prairie for Weekday By Matthew Ames, kr 350. Grønn bikerjakke fra Acne, kr 8500. Clutch fra Alexander Wang, kr 4299. Skoletter fra Bik Bok, kr 499. Klokke fra Michael Kors, kr 2999. Ring fra Dyrberg/Kern, kr 759. Grønn veske fra Michael Kors, kr 2999. Foto: Ole Martin Halvorsen.

STILTIPS:

Kjør en rocka stil med en basic magetopp under bukseselene, og bytt ut den vanlige, svarte bikerjakken med en knallfarget variant. Den lille clutchen er fin på fest og de dagene du ikke trenger å bære med deg så mye. Men bytt ut clutchen med en romslig veske i samme farge som jakken de dagene du trenger det. En maskulin klokke er et smykke i seg selv. Invester i din egen eller lån kjærestens.

 

Slik styler du én snekkerbukse i fire forskjellige antrekk

CLASSY: Med riktig styling kan snekkerbuksen også være nøkkelplagget på fest! Blazer fra Holly & White by Lindex, kr 599. Bustier fra Mardou & Dean, kr 1200. Veske fra Mulberry, kr 7000. Trenchcoat fra Michael Kors, kr 3399. Armbånd fra Tokyo Jane, kr 149 per stykk.  Foto: Ole Martin Halvorsen.

STILTIPS:

Snekkerbuksen kan også brukes på fest! Kombiner den ellers røffe buksen med en elegant, hvit blazer med gulldetaljer og enkle pumps. Med en sexy bustier under bukseselene er du klar for fest. Gi antrekket et smell av farge med en rosa veske med sølvdetaljer. De ekstra kjølige sommerkveldene kan du bytte ut blazeren med en tidløs trenchcoat.

Les også: Slik styler du blondekjolen i fire forskjellige antrekk

Slik styler du én snekkerbukse i fire forskjellige antrekk

90's: 90-tallet er tilbake i motebildet, og snekkerbuksen er en del av den hete trenden. Høyhalset magetopp fra Bik Bok, kr 249. Smykker med bokstavanheng fra Ettika, kr 299 per stykk. Oversized Clutch fra 3.1. Phillip Lim, kr 5990. Boots med gulldetaljer fra Eurosko, 1399. Foto: Ole Martin Halvorsen.

STILTIPS:

90-tallet er tilbake for fullt! La bukseselene henge rundt hoftene, og style buksen med en ermeløs, høyhalset magetopp for en avslappet 90's-look. En oversized clutch ser råkult ut, men er også praktisk og kan også brukes som laptop-veske. Gjør antrekket personlig med gullsmykker med anheng med bokstaver fra navnet ditt eller en du er glad i. Match spennene på bukseselene med spenner på bootsene.

Les også: 90-tallet er tilbake!

Slik styler du én snekkerbukse i fire forskjellige antrekk

SPORTY-CHIC: Gå for en sporty look med feminine detaljer. Jakke fra Rag & Bone, kr 6599. Basic T-skjorte fra Mardou & Dean, kr 449. Sølvclutch fra Glitter, kr 249. Pumps fra See by Chloé, kr 2299. Ryggsekk fra Sandqvist, kr 2995. Solbriller fra Céline, kr 3118. Foto: Ole Martin Halvorsen.

STILTIPS:

Den college-inspirerte jakken er superhot denne sesongen, og den feminine varianten med blomsterprint er den perfekte kombinasjonen mellom maskulint og feminint. En basic T-skjorte i god kvalitet er fin for en sporty look. La de skyhøye hælene få et pust i bakken, og gå for spisse pumps med "mid-heel", som er både chic og behagelig. En ryggsekk i skinn kan være vel så fint som en veske, og passer godt til en sporty stil. Invester i et par solbriller fra favorittdesigneren, det kommer du ikke til å angre på!

Les også: Slik styler du et par skinny-jeans i seks forskjellige antrekk

 

Styling: Stella Vaage Hår & Makeup: Pia Ruud Modell: Marion Celine Rudsli Fotoassistent: Stian Gregersen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer