Snekkerbukse

Slik styler du én snekkerbukse i fire forskjellige antrekk

Snekkerbuksen er tilbake i motebildet i ny og sexy versjon. Med riktig styling kan du bruke den til enhver anledning - til og med til fest. Vi viser deg hvordan her!

Slik styler du én snekkerbukse i fire forskjellige antrekk
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tatt utgangspunkt i en snekkerbukse fra MTWTFSS Weekday (kr 650), og viser deg hvordan du kan style den i 4 forskjellige stiler.

ROCKA: Kjør en rocka stil med skinnjakke og tøffe detaljer til snekkerbuksene. Magetopp fra Prairie for Weekday By Matthew Ames, kr 350. Grønn bikerjakke fra Acne, kr 8500. Clutch fra Alexander Wang, kr 4299. Skoletter fra Bik Bok, kr 499. Klokke fra Michael Kors, kr 2999. Ring fra Dyrberg/Kern, kr 759. Grønn veske fra Michael Kors, kr 2999. Foto: Ole Martin Halvorsen.

STILTIPS:

Kjør en rocka stil med en basic magetopp under bukseselene, og bytt ut den vanlige, svarte bikerjakken med en knallfarget variant. Den lille clutchen er fin på fest og de dagene du ikke trenger å bære med deg så mye. Men bytt ut clutchen med en romslig veske i samme farge som jakken de dagene du trenger det. En maskulin klokke er et smykke i seg selv. Invester i din egen eller lån kjærestens.

 

CLASSY: Med riktig styling kan snekkerbuksen også være nøkkelplagget på fest! Blazer fra Holly & White by Lindex, kr 599. Bustier fra Mardou & Dean, kr 1200. Veske fra Mulberry, kr 7000. Trenchcoat fra Michael Kors, kr 3399. Armbånd fra Tokyo Jane, kr 149 per stykk.  Foto: Ole Martin Halvorsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer