Monique Lund

Slik styler du pudder og pasteller

STYLEmag-blogger Monique Lund vil unngå at antrekket blir for sukkersøtt når hun kler seg i pasteller. Få hennes stiltips og kopier antrekket hennes her!

 - Det viktigste for meg når jeg bruker pasteller, er at det ikke blir altfor søtt, forteller STYLEmag-blogger Monique Lund.

Sjekk ut Moniques blogg her!

 - Pasteller kan brukes til så mangt og selv er beige og lyseblått de fargene jeg foretrekker, og jeg kombinerer de gjerne, sier Monique.

image: Slik styler du pudder og pasteller

DUSE NYANSER: Genser fra Closed via mytheresa.com, ca. kr xx. Jeans fra Cubus, kr 399. Clutch fra Asos Collection, ca. kr 210. Pumps fra Zara, kr 599. Neglelakk fra OPI i fargen " Glints of Glinda", kr 150. Foto: Produsentene, Mytheresa.com, Asos.com.

 - Jeg elsker hvordan Miroslava Duma stylet en mintfarget kåpe under London Fashion Week i år, men det blir litt for søtt og pyntelig for min egen del. 

Les også: Blått er hot denne våren!

image: Slik styler du pudder og pasteller

MIROSLAVA I MINT: Moteikonet Miroslava Duma kler seg ofte i pastellfarger, men dette antrekket fra moteuken i London ble litt for pyntet for Moniques smak. Foto: All Over.

 - Jeg tenker mye på snitt og tekstur når jeg setter sammen plagg, og særlig pasteller - og velger heller å holde tilbehøret på et minimum, for å holde det så enkelt som mulig og la fargene heller spille hovedrollen! Boyfriend-jeans og killer pumps er en kombinasjon jeg elsker og som gjør at det blir en fin balanse, tipser Monique.

Les også: Slik kler du deg i tyggegummi-rosa

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: