Monique Lund

Slik styler du pudder og pasteller

STYLEmag-blogger Monique Lund vil unngå at antrekket blir for sukkersøtt når hun kler seg i pasteller. Få hennes stiltips og kopier antrekket hennes her!

Slik styler du pudder og pasteller
Publisert
Sist oppdatert

 - Det viktigste for meg når jeg bruker pasteller, er at det ikke blir altfor søtt, forteller STYLEmag-blogger Monique Lund.

Sjekk ut Moniques blogg her!

 - Pasteller kan brukes til så mangt og selv er beige og lyseblått de fargene jeg foretrekker, og jeg kombinerer de gjerne, sier Monique.

Slik styler du pudder og pasteller

DUSE NYANSER: Genser fra Closed via mytheresa.com, ca. kr xx. Jeans fra Cubus, kr 399. Clutch fra Asos Collection, ca. kr 210. Pumps fra Zara, kr 599. Neglelakk fra OPI i fargen " Glints of Glinda", kr 150. Foto: Produsentene, Mytheresa.com, Asos.com.

 - Jeg elsker hvordan Miroslava Duma stylet en mintfarget kåpe under London Fashion Week i år, men det blir litt for søtt og pyntelig for min egen del. 

Les også: Blått er hot denne våren!

Slik styler du pudder og pasteller

MIROSLAVA I MINT: Moteikonet Miroslava Duma kler seg ofte i pastellfarger, men dette antrekket fra moteuken i London ble litt for pyntet for Moniques smak. Foto: All Over.

 - Jeg tenker mye på snitt og tekstur når jeg setter sammen plagg, og særlig pasteller - og velger heller å holde tilbehøret på et minimum, for å holde det så enkelt som mulig og la fargene heller spille hovedrollen! Boyfriend-jeans og killer pumps er en kombinasjon jeg elsker og som gjør at det blir en fin balanse, tipser Monique.

Les også: Slik kler du deg i tyggegummi-rosa

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer