Interiør

Slik styler du sesongens it-farge i hjemmet!

Pastellrosa er en av sesongens største motetrender og regjerer også på interiørfronten. Vi gir deg stiltipsene slik at du kan style sesongens it-farge med det du allerede har hjemme!

Slik styler du sesongens it-farge i hjemmet!
Publisert
Sist oppdatert

SHOP STILEN: Industri-inspirert lampe fra Granit, kr 699. Vase fra Bloomingville, kr 419. Taklampe fra Louis Poulsen, kr 4795. Pyntepute fra Hay, kr 549. Skrin med lokk fra Ferm Living, kr 199. Kopp fra Pantone Universe via Glasmagasinet, kr 149. Papir-pombong fra Bolina, kr 59. Kurv fra Ferm Living, kr 399. Håndsåpe fra Savon de Marseille via Bolina, kr 199. Kanne fra Doctor via Bolina, kr 899. Sofa fra Bolia, kr 14 995. Cafébord fra Hay, kr 1099. Stol fra Home & Cottage, kr 4995. Foto: Produsentene.

STILTIPS:

Grått er en fin farge å kombinere med rosa. Invester i en kul, minimalistisk stol og blandinn små rosa elementer som en pyntepute eller en kul rosa krakk til å ha ved siden av. Husk hele tiden på å få en nøytral balanse mellom det søte og det harde. Er du redd for at det skal bli for mye rosa, kan du for eksempel kombinere en rosa lysestake eller krukke med metalliske pyntegjenstander i gull og kobber. På den måten blir uttrykket mer rocka, og ikke så sukkersøtt.

Les også: Dekorer hjemmet med kobber

Hvitt er også en av sesongens store trender. Domineres hjemmet ditt av hvitt og svart, kan det være en fin kontrast å bryte opp med rosa. Du kan også blande inn små elementer av neonrosa, som for eksempel en kul håndsåpeflaske på kjøkkenbenken, rosa tape til å feste bilder på veggene dine eller en fin krukke på stuebordet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer