Vis mer

Interiør

Slik styler du sesongens it-farge i hjemmet!

Pastellrosa er en av sesongens største motetrender og regjerer også på interiørfronten. Vi gir deg stiltipsene slik at du kan style sesongens it-farge med det du allerede har hjemme!

Publisert
Vis mer

SHOP STILEN: Industri-inspirert lampe fra Granit, kr 699. Vase fra Bloomingville, kr 419. Taklampe fra Louis Poulsen, kr 4795. Pyntepute fra Hay, kr 549. Skrin med lokk fra Ferm Living, kr 199. Kopp fra Pantone Universe via Glasmagasinet, kr 149. Papir-pombong fra Bolina, kr 59. Kurv fra Ferm Living, kr 399. Håndsåpe fra Savon de Marseille via Bolina, kr 199. Kanne fra Doctor via Bolina, kr 899. Sofa fra Bolia, kr 14 995. Cafébord fra Hay, kr 1099. Stol fra Home & Cottage, kr 4995. Foto: Produsentene.

STILTIPS:

Grått er en fin farge å kombinere med rosa. Invester i en kul, minimalistisk stol og bland
inn små rosa elementer som en pyntepute eller en kul rosa krakk
til å ha ved siden av. Husk hele tiden på å få en nøytral balanse mellom det søte og det harde. Er du redd for at det skal bli for mye rosa, kan du for eksempel kombinere en rosa lysestake eller krukke med metalliske pyntegjenstander i gull og kobber. På den måten blir uttrykket mer rocka, og ikke så sukkersøtt.

Les også: Dekorer hjemmet med kobber

Hvitt er også en av sesongens store trender. Domineres hjemmet ditt av hvitt og svart, kan det være en fin kontrast å bryte opp med rosa. Du kan også blande inn små elementer av neonrosa, som for eksempel en kul håndsåpeflaske på kjøkkenbenken, rosa tape til å feste bilder på veggene dine eller en fin krukke på stuebordet.

Vis mer

ROSA INTERIØR: Hiv deg på den rosa interiørtrenden, og style hjemmet ditt med diskre detaljer eller store statement i trendfargen! Foto: Produsentene.

Les også: Se STYLEmag-bloggerens rocka og elegante hjem

AN NATHALIE HELGERUD

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer