Nøkkelplagg

Slik styler du sesongens nøkkelpagg

Skjorten, skjørtet og sigarettbuksen.

GJØR ANTREKKET SPENNENDE: Bli inspirert til hvordan du kan style skjørtet og skjorten på forskjellige måter lenger ned i saken. Foto: SCANPIX.
GJØR ANTREKKET SPENNENDE: Bli inspirert til hvordan du kan style skjørtet og skjorten på forskjellige måter lenger ned i saken. Foto: SCANPIX. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Det er ikke bare lett å skulle kle seg til en moteuke!

Man skal tenke nøye gjennom hva man vil ha på seg, og det er ikke feil om man sjokkerer litt.

Lag på lag er alltid en sikker vinner og veldig hot akkurat nå!

Det dreier seg om å vise hvordan man kan bruke for eksempel skjorten på en ny og spennende måte!

LES OGSÅ: Dette har moteredakørene på seg på moteuka i København!

En skjorte kan styles på så mange ulike måter. Vi viser deg hvordan lenger ned i saken! Foto: SCANPIX.
En skjorte kan styles på så mange ulike måter. Vi viser deg hvordan lenger ned i saken! Foto: SCANPIX. Vis mer

Vær kreativ med skjorten!

Under viser Darja og jeg hvordan et skjorteantrekk kan gjøres litt mer spennende.

INVESTER I EN LANG SKJORTE: La skjorten synes under skjørtet og gå for en knelang skjorte og et midi-skjørt.  Foto: Scanpix og Produsentene.
INVESTER I EN LANG SKJORTE: La skjorten synes under skjørtet og gå for en knelang skjorte og et midi-skjørt. Foto: Scanpix og Produsentene. Vis mer

FRA VENSTRE: Pumps fra Zign, kr 799. Solbriller fra Le Specs, kr 447. Skjorte fra By Malene Birger, kr 1499. Skjørt fra New Look, kr 185. 

Du kan også velge å sprite opp skjorten ved å ha en topp over. Bli inspirert av Darja under her.

LAG PÅ LAG: Ikke bare er antrekket perfekt hvis du vil dekke armene dine, men det gir også et veldig spennende intrykk på et ellers enkelt antrekk.  Foto: Scanpix og Produsentene.
LAG PÅ LAG: Ikke bare er antrekket perfekt hvis du vil dekke armene dine, men det gir også et veldig spennende intrykk på et ellers enkelt antrekk. Foto: Scanpix og Produsentene. Vis mer

FRA VENSTRE: Bukser fra Vero Moda, kr 449. Pumps fra Zara, kr 499. Skjorte fra B- Young, kr 349. Topp fra H&M, kr 199. 

Mer lag på lag

Det er ikke bare skjorten man kan leke med, jeg ble inspirert til å bruke et skjørt over skjørtet etter å ha sett visningen til Dagmar, .

Gå for to skjørt i ulike lengder og kombiner med noe enkelt til.

STATEMENT RØDT: Rødt er en iøynefallende og ikke minst veldig riktig plagg denne sesongen. Kombineres fint med en skjorte eller t-skjorte til.  Foto: Scanpix og Produsentene.
STATEMENT RØDT: Rødt er en iøynefallende og ikke minst veldig riktig plagg denne sesongen. Kombineres fint med en skjorte eller t-skjorte til. Foto: Scanpix og Produsentene. Vis mer

FRA VENSTRE: Skjorte fra Zara, kr 399. Solbriller fra Asos, kr 165. Skjørt fra Zalando, kr 499. Sneakers fra Stan Smith, kr 799. 

Enkelt og elegant

Det trenger ikke være så ekstravagant for at det skal se fresht ut. Darja viser her hvordan hun har kombinert et plagg som går ton i ton og likevel fått det til å se spennende ut.

Enkle plagg med iøynefallende detaljer som en splitt i ermet er plagg du bør lete etter akkurat nå! Foto: SCANPIX.
Enkle plagg med iøynefallende detaljer som en splitt i ermet er plagg du bør lete etter akkurat nå! Foto: SCANPIX. Vis mer

KREMHVITT ER LEKKERT: Et kremhvitt antrekk er stilrent og fint. Gjør antrekket spennende ved å bruke et skjerf i håret og mathcende sko og veske.  Foto: Scanpix og Produsentene.
KREMHVITT ER LEKKERT: Et kremhvitt antrekk er stilrent og fint. Gjør antrekket spennende ved å bruke et skjerf i håret og mathcende sko og veske. Foto: Scanpix og Produsentene. Vis mer

FRA VENSTRE:Genser fra New Look, kr 225. Skjerf fra H&M, kr 79. Mokkasiner fra Zign, kr 699. Veske fra Zara, kr 559. Skjørt fra Mint & Berry, kr 349. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer