Statementsmykke

Slik styler du statement-tilbehøret

Her er mote-Siljes favoritter og stylingtips til H&Ms nye Anna Dello Russo-kolleksjon.

STATEMENT-TILBEHØR: KKs moteredaktør Silje Pedersen har plukket ut sine favoritter fra den kommende Anna Dello Russo for H&M-kolleksjonen. Stylingtipsene får du lenger nede i saken! Foto: Adéle Cappelen Blystad
STATEMENT-TILBEHØR: KKs moteredaktør Silje Pedersen har plukket ut sine favoritter fra den kommende Anna Dello Russo for H&M-kolleksjonen. Stylingtipsene får du lenger nede i saken! Foto: Adéle Cappelen Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
4. oktober kommer den mye omtalte samarbeidskolleksjonen til moteguru og streetstyle-dronning Anna Dello Russo og H&M endelig i butikk (og på nett).

Dette er den aller første samarbeidskolleksjonen kleskjeden har produsert hvor det kun er fokus på tilbehør og accessoirer. Og i tråd med Dello Russos ekstravagante og oppsiktsvekkende stil, er det en kolleksjon som oser gull, glitter og glamour.

LES OGSÅ: Disse mønstrene kan alle kle

STREETSTYLE-DRONNING: Anna Dello Russo regnes som en av de store streetstyle-dronningene. 4. oktober kommer hennes samarbeidskolleksjon med H&M i utvalgte butikker.  Foto: Produsenten
STREETSTYLE-DRONNING: Anna Dello Russo regnes som en av de store streetstyle-dronningene. 4. oktober kommer hennes samarbeidskolleksjon med H&M i utvalgte butikker. Foto: Produsenten Vis mer

Store statementsmykker


Kolleksjonen består av en rekke kjeder, armbånd, øredobber, solbriller, sko, trillekofferter og en hatt. Og tilbehøret følger trenden vi har sett med store statementsmykker.

– Dette er H&Ms første samarbeidskolleksjon som kun består av tilbehør, og det er en utrolig gjennomført kolleksjon, hvor alt er i god kvalitet, sier KKs moteredaktør Silje Pedersen:

– Denne kolleksjonen har lenge vært en stor snakkis, og det er veldig lett å se at Dello Russo har vært med hele veien i designprosessen. Det er morsomme, iøynefallende ting som virkelig skiller seg ut, og sånn sett passer kolleksjonen godt inn i dagens trendbilde, hvor statementsmykker er veldig i tiden.

Se hele kolleksjonen med priser her:


LES OGSÅ: - Hun er min store inspirasjon

Kan styles helt enkelt

Selv om store statementsmykker eller «bling bling» kanskje ikke er alles stil, betyr ikke det at det ikke er noe for enhver smak i denne kolleksjonen.


Ifølge Pedersen handler det nemlig om riktig styling. Og du trenger ikke ta den «helt ut» ala Dello Russo, som gjerne kjører på med lag på lag med smykker og accessoirer.

– Et par store lekre øredobber er like fine til et mer hverdagslig antrekk, som på fest, og det samme gjelder for solbrillene, clutchene og armbåndene, sier hun.

LES OGSÅ: Trenden som ikke forsvinner

Her er Siljes favoritter

Pedersens egne, personlige favoritter fra kolleksjonen, er et par rålekre øredobber med smaragdinspirerte steiner og strass, solbriller som er pyntet med gullfargede krokodiller, en liten turkis clutch og de lekre armbåndene som er formet som slanger.

Nedenfor får du hennes stylingtips til de utvalgte accessoirene:

Armbåndene (pris: 300 kroner)
– Disse armbåndene er utrolig lekre, og du kan fint bruke de helt for seg selv - altså uten andre accessoirer. De er kjempefine til julebordsesongen og cocktailkjoler, og er du litt vågal kan du for eksempel prøve deg ut med ett armbånd på hver arm. Vil du ta den helt ut, kan du gjøre som Anna Dello Russo, og bruke alle armbåndene sammen.

Clutchen (pris: 500 kroner):
- Denne lille turkise clutchen er utrolig fresh og fin i fargen, og vil se super ut med «den lille sorte» kjolen på fest. En clutch i en oppsiktsvekkende farge kan gjøre mye for et antrekk.

Smaragdinspirerte strassøredobber (pris: 200 kroner)
- Store øredobber kan være like fine til et mer hverdagslig antrekk, som på fest. Disse vil for eksempel være lekre til et kort skjørt, med en skjorte eller t-skjorte og røff skinnjakke. Juvelfarger, som smaragd, er også veldig i tiden akkurat nå, og utrolig stilig til festsesongen.

Solbriller med krokodiller (pris:400 kroner):
- Disse solbrillene er jo litt ville, men det er det som er så morsomt med dem. Disse kan også brukes til hverdags, for å rocke opp et antrekk. Synes du det blir litt mye, kan du tone ned på andre accessoirer, eller så kan du gjøre som Dello Russo, og kjøre på med masse tilbehør. Alt er lov denne sesongen og du kan mikse og matche akkurat som du selv vil.

Få flere motetips og daglige oppdateringer på Siljes moteblogg!

LES OGSÅ: Snart skal magen være bar - igjen!

Anna Dello Russo om tilbehør og kolleksjonen

For mer informasjon om Anna Dello Russo - få med deg et eksklusivt tosiders intervju i KK39, som er i butikk fra fredag 28. september.

En liten smakebit får du her:

– Accessoirer er som vitaminer for garderoben! Ikke bare gir de deg muligheten til å leke med trendene på din egen måte ved å gi antrekket et personlig preg, tilbehør er også et viktig verktøy for å gi nytt liv til antrekkene du allerede har hengende i skapet, sier Anna Dello Russo:

— Budskapet mitt er; bruk accessoirer til å sette spiss på hverdagen og til å forvandle den til en fantastisk moteopplevelse!

Se kampanjebildene og lookbooken her:


PÅ LANSERING:Her er Dello Russo på en førlansering av kolleksjonen i London tidligere denne uken.  Foto: All Over Press
PÅ LANSERING:Her er Dello Russo på en førlansering av kolleksjonen i London tidligere denne uken. Foto: All Over Press Vis merFoto: Adéle Cappelen Blystad
Foto: Adéle Cappelen Blystad Vis mer
Foto: Adéle Cappelen Blystad
Foto: Adéle Cappelen Blystad Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer