T-skjorte

Slik styler du t-skjorten

Bruk til skjørt, under kjoler, til skinn, denim og slitte jeans.

FARGERIK ELLER ROCKA: Hvilken stil passer best til deg? La deg inspirere av våre bloggere nede i saken. Foto: Annabelrosendahl.com, Sarastrand.no
FARGERIK ELLER ROCKA: Hvilken stil passer best til deg? La deg inspirere av våre bloggere nede i saken. Foto: Annabelrosendahl.com, Sarastrand.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: De fleste har en t-skjorte eller to liggende i skapet. 

Hvis ikke burde du finne deg en ganske så snart. En enkel hvit t-skjorte kan kombineres på utrolig mange måter og gi deg så mange antrekk.

Sammen med et par jeans får du en avslappet og kul look som er enkel å gjennomføre. Men mulighetene stopper ikke der. Har du noen gang tenkt på å ha en kjole over t-skjorten? 

LES OGSÅ: Slik kler du deg i mønstermiks

T-skjorter med print har vi også sett mye av. Disse toppene er det mange som syns det er litt vanskeligere å style. Derfor har vi tatt inspirasjon fra våre egne bloggere og deres måter å style de enkle t-skjortene og de med print.

NB! Nederst i saken kan du finne din nye t-skjorte!

La deg inspirere

STYLEmag-bloggerne gir deg daglig inspirasjon til nye og spennende antrekk. 

Darja Barannik har valgt å bruke en kjole over t-skjorten, mens Nathalie Helgerud bruker en t-skjorte med både striper og print. Darja har valgt enkle, svarte detaljer til t-skjorten og kjolen, mens Nathalie bruker lyse jeans, sko med leopard-print og en sort frakk.

STYLEmag-bloggerne Line Langmo og Janka Polliani har gått for to enkle t-skjorter og kombinert de med kule plagg og tilbehør.

T-SKJORTEN: (f.v.) Darja Barannik, Line Langmo, Janka Polliani og Nathalie Helgerud. Foto: Darjabarannik.com, Linelangmo.no, Polliani.com, Nathaliehelgerud.com
T-SKJORTEN: (f.v.) Darja Barannik, Line Langmo, Janka Polliani og Nathalie Helgerud. Foto: Darjabarannik.com, Linelangmo.no, Polliani.com, Nathaliehelgerud.com Vis mer

Stella Vaage har mestret måten å style t-skjorter med print på. Her bruker hun både denim og skinn til overdelen og det funker superbra. Sara Strand kombinerer sin stripete t-skjorte med svarte jeans og en brun jakke for et rocka uttrykk.

Både Maria Skappel og Annabel Rosendahl har valgt t-skjorter uten print, men stylet de på to vidt forskjellige måter. Marias antrekk er avslappet og kult med et par sandaler med gulldetaljer, jeans og jakken knytt rundt livet.

Annabel derimot har gått for et fargerikt antrekk med masse fresht tilbehør og et av sesongs store «må-ha»: Denimskjørtet.

LES OGSÅ: Disse fargene er hottest i sommer

T-SKJORTEN: (f.v.) Sara Strand, Stella Vaage, Maria Skappel og Annabel Rosendahl. Foto: Sarastrand.no, Stellamoniq.no, Mariaskappel.no, Annabelrosendahl.com
T-SKJORTEN: (f.v.) Sara Strand, Stella Vaage, Maria Skappel og Annabel Rosendahl. Foto: Sarastrand.no, Stellamoniq.no, Mariaskappel.no, Annabelrosendahl.com Vis mer

LES OGSÅ: De beste streetstyle-antrekkene fra Couture Fashion Week

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer