T-skjorte

Slik styler du t-skjorten

Bruk til skjørt, under kjoler, til skinn, denim og slitte jeans.

FARGERIK ELLER ROCKA: Hvilken stil passer best til deg? La deg inspirere av våre bloggere nede i saken. Foto: Annabelrosendahl.com, Sarastrand.no
FARGERIK ELLER ROCKA: Hvilken stil passer best til deg? La deg inspirere av våre bloggere nede i saken. Foto: Annabelrosendahl.com, Sarastrand.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: De fleste har en t-skjorte eller to liggende i skapet. 

Hvis ikke burde du finne deg en ganske så snart. En enkel hvit t-skjorte kan kombineres på utrolig mange måter og gi deg så mange antrekk.

Sammen med et par jeans får du en avslappet og kul look som er enkel å gjennomføre. Men mulighetene stopper ikke der. Har du noen gang tenkt på å ha en kjole over t-skjorten? 

LES OGSÅ: Slik kler du deg i mønstermiks

T-skjorter med print har vi også sett mye av. Disse toppene er det mange som syns det er litt vanskeligere å style. Derfor har vi tatt inspirasjon fra våre egne bloggere og deres måter å style de enkle t-skjortene og de med print.

NB! Nederst i saken kan du finne din nye t-skjorte!

La deg inspirere

STYLEmag-bloggerne gir deg daglig inspirasjon til nye og spennende antrekk. 

Darja Barannik har valgt å bruke en kjole over t-skjorten, mens Nathalie Helgerud bruker en t-skjorte med både striper og print. Darja har valgt enkle, svarte detaljer til t-skjorten og kjolen, mens Nathalie bruker lyse jeans, sko med leopard-print og en sort frakk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer