Silje Pedersen

Slik styler du vårens trendjakker

Se webtv-premiere på «Dagens stiltips med Silje» her!

KK er stolte av å kunne presentere vårt helt nye webtv-konsept - «Dagen stiltips med Silje», her på KK.no.

Fremover vil KKs mote- og skjønnhetsredaktør - Silje Pedersen, gi deg enkle motetips som passer i en travel hverdag.

- Jeg er stolt og glad for at vi har fått KK-tv på lufta. I tiden fremover vil dere kunne se flere episoder av «Dagens Stiltips», der vi tar opp mange aktuelle problemstillinger og blant annet gir tips om vårmoten, tilbehør og denimtrender, sier Pedersen om den nye satsingen:

- Vi får mange mail og henvendelser fra leserne om saker, så episodene blir en blanding av råd fra oss og ønsker fra dere.

FARGERIKE VÅRJAKKER: I første episode får du tips til hvordan du styler vårens trendy, fargerike jakker.  Foto: Per Ervland
FARGERIKE VÅRJAKKER: I første episode får du tips til hvordan du styler vårens trendy, fargerike jakker. Foto: Per Ervland Vis mer

Fargerike vårjakker

Den første episoden i serien, som dere ser i toppen av denne saken, dreier seg om vårens trendjakker – som mange drømmer om nå.

- I denne første episoden av serien, så styler vi vårjakkene på tre forskjellige måter med utgangspunkt i trender fra catwalken, forklarer Pedersen:

 - Mange er redde for å bruke farger, men det er det absolutt ingen grunn til! Denne våren kan du gå for en fargerik vårjakke. Oransje eller rosa er et hett tips som lyser opp i hverdagen.

- Vårt mål er å gi dere inspirerende tips til hvordan du enkelt kan heve antrekket, uten at det alltid skal koste skjorta, sier Pedersen.

Mer web-tv på KK.no

Følg med på KK.no, neste episode av «Dagens stiltips med Silje» kommer allerede i neste uke.

I tillegg hadde vi nylig premiere på «Sminkeskolen» med KKs skjønnhetsjournalist og makeup-artist Tone Vid Skipa, som du kan følge hver uke.

Se første episode, hvor du lærer å legge perfekt sotede øyne, nedenfor:

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: