DELER SINE TIPS: Kathrine Sørland - som er fashion advisor for Lindex, viser frem sine favoritter fra kleskjedens vår- og sommerkolleksjon for 2013. Stylingtipsene til hvert av plaggene får du lenger nede i saken.  Foto: Per Ervland
DELER SINE TIPS: Kathrine Sørland - som er fashion advisor for Lindex, viser frem sine favoritter fra kleskjedens vår- og sommerkolleksjon for 2013. Stylingtipsene til hvert av plaggene får du lenger nede i saken. Foto: Per Ervland Vis mer

Vår/sommer 2013

Slik styler du vårens trendplagg

Katrine Sørland viser sine favoritter fra Lindex' nye vårkolleksjon, og gir deg tips til hvordan du kler deg i dem!

Publisert
Allerede i slutten av januar/begynnelsen av februar neste år, begynner kjedebutikkene å få inn små plagg fra sine vår- og sommerkolleksjoner.

Foreløpig har vi sett at H&M satser på den moderne bohemske looken med mønster, rustrødt og sporty detaljer, at Monki går for en teknologisk 90-tallsstil med plast, sykkelbukser og spennende detaljer, og at Gina Tricot har laget en feminin og rocka-kolleksjon med pasteller, denim og kamo.

LES OGSÅ: Sjekk hva som har kommet nå!

VÅREN HOS LINDEX: Her er noen av stilene Lindex vil at vi skal gå for til neste år.  Foto: Per Ervland
VÅREN HOS LINDEX: Her er noen av stilene Lindex vil at vi skal gå for til neste år. Foto: Per Ervland Vis mer

Sterke farger hos Lindex

Denne uken fikk KK.no også ta en titt på Lindex' nye vårkolleksjon for 2013, og i likhet med Gina Tricot er det mye kamo, pasteller og denim, men da gjerne i kombinasjon med sterke farger, blomsterprint og klassiske prikker og striper.


- Våren hos Lindex er veldig inspirert av sportsverdenen og latin-Amerika. Det er mye sterke farger, sporty snitt, feminine bluser og store blomsterprint, sier Kathrine Sørland, som er fashion advisor for kleskjeden, til KK.no:

- Ellers er det mye som går igjen fra i år også - som store, litt oversized strikkegensere. Skinnjakken, som til våren skal være litt kortere, og blomsterprint da, som gjerne skal være stort og veldig synlig.

Sesongens viktigste farger er grønt, turkist, rosa, lilla, mørkeblått, korall, rødt og gult, samt svart og kremhvitt. Når det gjelder materialer, er det mye tyll, blonder, chiffon og skinnimitasjon, for å skape en feminin, moderne og romantisk stil.

Se flere av plaggene fra Lindex' vår- og sommerkolleksjon nedenfor:


LES OGSÅ: Slik styler du Missoni for Lindex-plaggene

Kathrines favoritter til våren

Sørland har for lengst plukket ut sin ønskeliste fra neste års kolleksjon - som begynner å komme i butikk fra neste måned (desember 2012) og utover våren.

Nedenfor får du se noen utvalgte favoritter, og tips til hvordan du kan style dem til vårens nøkkellooker:

1. Oversized strikkegenser:

- Jeg absolutt elsker at de oversized, litt store strikkegenserne holder seg i trendbildet. Og det at de kommer i litt friske, fine vårfarger er enda bedre.


Stylingtips:
- Disse genserne ville jeg stylet med en kul skinnshorts eller skinnbukse. Det er den ultimate looken for våren. Velg gjerne en litt stor gensermodell, som går litt nedenfor rumpa.

2. Kamoskjorten

- Militærgrønt og kamo er kjempehot til våren og sommeren, og denne skjorten er en av mine absolutte favoritter fra kolleksjonen. Den er råkul og går til mye av det jeg har i garderoben.


Stylingtips:
- Denne ville jeg brukt til et skjørt med høyt liv - gjerne i skinn, eller skinnimitasjon. Kombiner det med rocka nettingstrømper og et par kule støvletter - da er du «good to go».

3. Bomberjakken med print

- Bomberjakken har vært stor i høst, men blir enda større til våren. Hos Lindex har vi satset på bomberjakker med feminine detaljer, som blonder eller store blomsterprint. Denne med blomsterprint er min favoritt, og utrolig kul på.


Stylingtips:
- Når du har en jakke som er i så sterke farger og mønster, så ville jeg tonet ned resten av antrekket litt. Jeg ville kombinert jakken med et ensfarget skjørt og en enkel bluse eller t-skjorte. La jakken stå i fokus. Er du skikkelig tøff kan du selvsagt gå for print-på-print stilen, den holder også koken for neste år.

4. Blondekjolen

- Det er så kult at det kommer blonder på mer enn bluser nå, og at det er i sterkere farger. Denne lilla blondekjolen er superfin på.


Stylingtips:
- Til fest går du selvfølgelig bare med kjolen - dette er jo tross alt til våren. Ellers, til hverdags, ville jeg brukt en stor strikkegenser over, kanskje i kremhvitt og søte sko. For en mer pyntet look, kan du ha en litt oversized dressjakke over.

LES OGSÅ: Neon får deg til å se brunere ut

Satser på tilbehør

Lindex' vår- og sommerkolleksjon består imidlertid av mer enn klær. I likhet med Gina Tricot og Bik Bok har nemlig kleskjeden nylig begynt med sko.

Og neste sesong kommer det flust av flate ballerinas, lekre pumps og stilige sandaler.


Også veskekolleksjonen er blitt større - og på bildet ovenfor ser du to av Kathrine Sørlands store favoritter, som kommer i butikk til våren.

LES OGSÅ: Til våren skal du ha smykker - på skoene

STRIKKGENSER: Neste års strikk skal gjerne være oversized og fargerik.  Foto: Per Ervland
STRIKKGENSER: Neste års strikk skal gjerne være oversized og fargerik. Foto: Per Ervland Vis mer
KULT MED KAMO: Kamomønster og militærgrønt kommer for fullt til våren og sommeren 2013.  Foto: Per Ervland
KULT MED KAMO: Kamomønster og militærgrønt kommer for fullt til våren og sommeren 2013. Foto: Per Ervland Vis mer
BLOMSTERPRINT:Jada, blomsterprint er hot, hot, hot til våren, og i kombinasjon med den trendy bomberjakka er det den ultimate looken. Modellen til venstre har en perfekt styling til blomsterbomberen ut fra Kathrines beskrivelse.  Foto: Per Ervland
BLOMSTERPRINT:Jada, blomsterprint er hot, hot, hot til våren, og i kombinasjon med den trendy bomberjakka er det den ultimate looken. Modellen til venstre har en perfekt styling til blomsterbomberen ut fra Kathrines beskrivelse. Foto: Per Ervland Vis mer
ROMANTISK: Blondekjolen kommer selvsagt til sommeren, men nytt for i år er at den også kommer i andre, litt sterke farger - som lilla.  Foto: Per Ervland
ROMANTISK: Blondekjolen kommer selvsagt til sommeren, men nytt for i år er at den også kommer i andre, litt sterke farger - som lilla. Foto: Per Ervland Vis mer
MER TILBEHØR: Lindex kommer med flere nye skomodeller for våren og sommeren. I tillegg vil disse to veskemodellene være tilgjengelige i butikk.  Foto: Per Ervland
MER TILBEHØR: Lindex kommer med flere nye skomodeller for våren og sommeren. I tillegg vil disse to veskemodellene være tilgjengelige i butikk. Foto: Per Ervland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer