Monique Lund

Slik styler motebloggeren svart og hvitt

STYLEmag-blogger Monique Lund innrømmer at hun er dårlig til å bruke farger denne sesongen, men viser at det ikke trenger å være kjedelig av den grunn. Få hennes stiltips og kopier looken her!

Slik styler motebloggeren svart og hvitt
Publisert
Sist oppdatert

Les også: STYLEmag-Celine går for helsvart sommerantrekk

 - Altså, noe farger har jeg jo i klesskapet, men jeg ser jo av antrekksbildene mine at det overhodet ikke ser slik ut. Jeg er vel bare inne i en av de svarte og hvite periodene mine igjen. Men – det trenger ikke å være kjedelig av den grunn, forteller Monique. 

DETALJER: Monique velger plagg med forskjellige teksturer og detaljer for å gjøre det svart-hvite antrekket mer spennende. Foto: Moniquelund.com

Se flere inspirerende antrekksbilder på Moniques blogg her!

KOPIER STILEN: Skjorte fra DKNY via net-a-porter.com, ca. kr 2330. Solbriller fra Mango, kr 229. Bukser fra H&M, kr 349. Veske fra Zara, kr 299. Neglelakk fra Deborah Lippman i fargen "Just a walk away Renee". Pumps fra Jimmy Choo via net-a-porter.com, ca. kr 3680. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

 - Tekstur og detaljer kan virkelig gjøre forskjell, og det synes jeg gjelder dette antrekket. Som også minner meg på at det heller ikke er vanskelig å kle seg stilig, men komfortabelt på jobb. Akkurat slik jeg liker det, tipser Monique.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer