Nathalie Helgerud

Slik styler Nathalie de hvite slengbuksene

Dette trikset gir STYLEmag-bloggeren lengre ben!

NATHALIE HELGERUD I SLENGBUKSER: Gjør som STYLEmag-skribenten og kast deg på 70-tallstrenden med slengbukser! Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Nathaliehelgerun.com
NATHALIE HELGERUD I SLENGBUKSER: Gjør som STYLEmag-skribenten og kast deg på 70-tallstrenden med slengbukser! Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Nathaliehelgerun.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: - Jeg liker å kombinere slengbukser med jakker som markerer midjen, forteller STYLEmag-skribent Nathalie Helgerud, som har kastet seg på høstens 70-tallstrend og gått for slengbukser i hvitt.

Sjekk Nathalies blogg for flere inspirerende antrekk her!

 - Style slengbuksen med et par høye hæler for en lang og smal figur, eller gå for et par sneakers for en mer laidback stil.

- Jeg liker å kombinere slengbukser med jakker som markerer midjen enten i form av at den er innsvinget eller at jeg bruker et belte i midjen, tipser Nathalie.

SHOP STILEN: Kåpe fra Selected Femme, kr 1895. Denimjakke fra HM, kr 399. Sko fra Zara, kr 399. Jeans fra Frame Denim via net-a-porter, ca. kr 2205. Høyhalset genser fra Zara, kr 279.  Foto: Produsentene, Net-a-porter.com
SHOP STILEN: Kåpe fra Selected Femme, kr 1895. Denimjakke fra HM, kr 399. Sko fra Zara, kr 399. Jeans fra Frame Denim via net-a-porter, ca. kr 2205. Høyhalset genser fra Zara, kr 279. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com Vis mer

LES OGSÅ: Nå er det 70-tallstrenden som gjelder

I dette antrekket gikk Nathalie for styling i lag på lag, og kombinerte slengbuksene med en stilren og sofistikert kamelfarget kåpe, denimjakke og en høyhalset pologenser.

 - Det er ingen grunn til å legge bort denimjakken selv om høsten har kommet. Man kan bruke den som et element i stylingen under favorittkåpen, sier hun. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer