Palazzo-bukser

Slik styler Nathalie palazzo-buksene!

STYLEmag-Nathalie går for vide palazzobukser med mønster i sommer. Kopier looken og få hennes stiltips her!

Slik styler Nathalie palazzo-buksene!
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg valgte å kombinere de blomstrete buksene med en enkel, svart genser, men synes også de er fine med en hvit eller svart topp med spagettistropper. Gleder meg til å gå med det antrekket når jeg er på ferie i Marbella i sommer, forteller STYLEmag-blogger og -skribent Nathalie Helgerud.

Les også: Dette pakker STYLEmag-Nathalie til strandferie

Slik styler Nathalie palazzo-buksene!

KOPIER LOOKEN: Palazzo-buksr fra Mango, kr 399. Magekort strikkegenser fra Zara, kr 59. Kilehæl-sandaler fra Stella McCartney via net-a-porter.com, ca. kr 3990. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

- Siden jeg ikke er født med altfor lange ben, elsker jeg å forlenge silhuetten min med et par florlette, vide bukser om sommeren. Du får ekstra lange ben om du bruker et par kilehæl-sandaler i tillegg. Jeg er glad jeg investert i disse fra Céline for et par år siden. De er så gode å gå i, og gjør meg superhøy. Jeg har erfart at det er bedre å investere i noe som holder seg sesong etter sesong fremfor for å kjøpe noe billig som blir ødelagt fort., tipser Nathalie.

Palazzo-buksene er et hett sommerplagg, og er noe av det mest behagelige du kan bruke på varme dager. Dra den over badedrakten eller bikinien på stranden og ved bassenget, bruk den på fest sammen med en undertøysinspirert topp med tynne stropper, eller bruk den til hverdags sammen med en T-skjorte eller tynnstrikket genser, som Nathalie.

Slik styler Nathalie palazzo-buksene!

SHOP PALAZZO-BUKSENE: (Fra venstre) Fra Roberto Cavalli via mytheresa.com, ca. kr 4725. Fra Gina Tricot, kr 249. Fra Mango, kr 399. Fra H&M, kr 199. Foto: Produsentene, Mytheresa.com.

Les også: Slik gjør du strikkegenseren til et sommerplagg

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer