Stella Vaage

Slik styler STYLEmag-Stella skipperluen!

STYLEmag-Stella tar med seg høsttrenden med skipperlue denne våren og sommeren også! Kopier looken og få hennes stiltips her!

Slik styler STYLEmag-Stella skipperluen!
Publisert
Sist oppdatert

 - Det er nok mange som tenker som meg, og synes at hatt og lue kan være veldig kult i teorien, men vanskelig i praksis. Jeg elsker hatter og folk som tør å bruke det, men må alltid gå for et nedtonet antrekk når jeg først våger meg ut med hodeplagg, forteller STYLEmags webansvarlig Stella Vaage. 

Se flere bilder av Stellas antrekk på hennes blogg her!

SHOP STILEN: College-genser fra LPD New York via net-a-porter.com, ca. kr 1 405. Skinnjakke fra J Brand via net-a-porter.com, ca. kr 13 790. Bukser fra Zara, kr 399. Veske fra Zara, kr 670. Boots fra H&M, kr 249. Skipperlue fra Haoduoyi, ca. kr 110. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

  - Basisfarger som svart og grått gjør at man trygt kan bruke hatt uten at det blir "over the top". Poenget er jo at det skal se kult og avslappet ut, og ikke at man prøver for hardt på noe som man egentlig ikke er helt komfortabel med, tipser Stella.

 - Utover våren og sommeren kommer denne hatten garantert til å bli brukt i flere antrekk. Jeg planlegger lette, hvite antrekk, med oversized skjorte og bermudashorts og hatten som den lille prikken over i-en når været blir varmt nok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer