Sommertrender:

Slik stylet Carrie Bradshaw årets sommertrender på sin tid

Det er aldri feil å hente inspirasjon fra motelegenden Carrie Bradshaw, er det vel?

SOMMERTRENDER: Moteikonet Carrie Bradshaw, spilt av Sarah Jessica Parker (53) i serien Sex & The City, brukte flere av plaggene som er superhotte akkurat nå! FOTO: NTB Scanpix
SOMMERTRENDER: Moteikonet Carrie Bradshaw, spilt av Sarah Jessica Parker (53) i serien Sex & The City, brukte flere av plaggene som er superhotte akkurat nå! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Året er 1998, og vi blir for første gang introdusert for Carrie Bradshaws upåklagelige sans for mote. Hennes kreative, fargerike og absolutely fabulous antrekk fortsetter å inspirere kvinner verden over, enten de faktisk var gamle nok til å følge med på serien da den kom ut eller bare såvidt var født.

Nå er det altså 20 år siden Carrie spradet rundt i New Yorks gater i hvitt tyllskjørt og den frodigste form for permanent. Flere av plaggene og tilbehøret hun brukte er på moten igjen nå, så hvorfor ikke hente litt stylinginspirasjon fra den gang da? Vi gjør det enkelt for deg!

LES OGSÅ: Disse plaggene vil vi ta med oss i kofferten i sommer

Hårtilbehøret:

Hårtilbehør er i vinden som aldri før. Lek deg med store, strassprydede spenner og klyper, la brede, fargerike hårbøyler lyse opp eller lek deg med skjerf. Hårtilbehør gir det glamorøse lille ekstra til et antrekk!

Carrie med bredt pannebånd. Foto: NTB Scanpix
Carrie med bredt pannebånd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Pastellfargene:

Pastellfarger hører gjerne sommeren til, og i år er intet unntak. Kle deg lyst og lett, og match gjerne ulike pasteller sammen! Ifølge Marie Claire er lys lilla den heteste pastellfargen akkurat nå - og de ber deg kjøpe en veske i fargen nå.

Slik stylet Carrie Bradshaw årets sommertrender på sin tid

Puffermene:

80-tallets sterke skuldre er tilbake i motebildet. Ikke tenk sukkersøte Askepott-skuldre, men snarere dominante, sterke skuldre og ermer. Nå skal vi utstråle feminin styrke!

Pssst, drømmer du om Carries ikoniske tyllskjørt? Sjekk ut dette!

Carrie i marineblå blazer med puffermer. Foto: NTB Scanpix
Carrie i marineblå blazer med puffermer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De store øredobbene:

I sommer er det bare å la din indre diva få briljere på overflaten - for nå kan øredobbene være store og prangende. Tenk særlig store ringer, blomstertema og dusker.

Carrie i flotte øredobber. Foto: NTB Scanpix
Carrie i flotte øredobber. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blomsterkjolen:

Blomsterkjolene er nærmest symbolet på sommer, synes vi. De kan pyntes opp til fest med tilbehør, eller brukes til hverdags sammen med sneakers eller sandaler. I tillegg til å være herlig feminine, er de nok også et av de bedre alternativene i klesskapet i denne tropevarmen vi har for tiden!

Carrie i en lag-på-lag blomsterlook sammen med Mr. Big. Foto: NTB Scanpix
Carrie i en lag-på-lag blomsterlook sammen med Mr. Big. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blyantskjørtet:

Det stemmer, det gode gamle blyantskjørtet gjør comeback! Det er behagelig, det passer til det meste - og det er figurflatterende.

LES OGSÅ: Dette blir den største trenden til høsten

Carrie og Miranda på farten i New York. Foto: NTB Scanpix
Carrie og Miranda på farten i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Midjebeltet:

Fremhev midjen og dine feminine former med et bredt midjebelte. Eventuelt kan du la en belt bag eller en rumpetaske, som også er superpopulære for tiden, gjøre det samme!

Carrie looking fab i en enkel kjole med et solid belte som markerer midjen godt. Foto: NTB Scanpix
Carrie looking fab i en enkel kjole med et solid belte som markerer midjen godt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sjakkmønsteret:

Tenker du kanskje at sjakkmønstrene bør være forbeholdt vinteren? Tenk om igjen! Denne sommeren er sjakkmønstre i ulike farger veldig hot. Skaff deg noen nøkkelplagg, som en bukse, et skjørt eller en blazer, og du er good to go! Denne capen er riktignok ganske spesiell - men Carrie rocker den, så klart!

Carrie rocker denne stripete capen, eller hva? Foto: NTB Scanpix
Carrie rocker denne stripete capen, eller hva? Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: 17 motenyheter til under 500 kr!

LES MER: Rollen som Carrie Bradshaw stod klar for noen andre

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer