Sommertrender:

Slik stylet Carrie Bradshaw årets sommertrender på sin tid

Det er aldri feil å hente inspirasjon fra motelegenden Carrie Bradshaw, er det vel?

SOMMERTRENDER: Moteikonet Carrie Bradshaw, spilt av Sarah Jessica Parker (53) i serien Sex & The City, brukte flere av plaggene som er superhotte akkurat nå! FOTO: NTB Scanpix
SOMMERTRENDER: Moteikonet Carrie Bradshaw, spilt av Sarah Jessica Parker (53) i serien Sex & The City, brukte flere av plaggene som er superhotte akkurat nå! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Året er 1998, og vi blir for første gang introdusert for Carrie Bradshaws upåklagelige sans for mote. Hennes kreative, fargerike og absolutely fabulous antrekk fortsetter å inspirere kvinner verden over, enten de faktisk var gamle nok til å følge med på serien da den kom ut eller bare såvidt var født.

Nå er det altså 20 år siden Carrie spradet rundt i New Yorks gater i hvitt tyllskjørt og den frodigste form for permanent. Flere av plaggene og tilbehøret hun brukte er på moten igjen nå, så hvorfor ikke hente litt stylinginspirasjon fra den gang da? Vi gjør det enkelt for deg!

LES OGSÅ: Disse plaggene vil vi ta med oss i kofferten i sommer

Hårtilbehøret:

Hårtilbehør er i vinden som aldri før. Lek deg med store, strassprydede spenner og klyper, la brede, fargerike hårbøyler lyse opp eller lek deg med skjerf. Hårtilbehør gir det glamorøse lille ekstra til et antrekk!

Pastellfargene:

Pastellfarger hører gjerne sommeren til, og i år er intet unntak. Kle deg lyst og lett, og match gjerne ulike pasteller sammen! Ifølge Marie Claire er lys lilla den heteste pastellfargen akkurat nå - og de ber deg kjøpe en veske i fargen nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer