Chanel

Slik takler Chanel finanskrisa

- Vi vil fortsette å kaste penger ut av vinduet, sier sjefdesigner Karl Lagerfeld.

Designer Karl Lagerfeld og hans modeller på Chanels visninger under moteuka i Paris. Foto: All Over PressAll Over Press
Designer Karl Lagerfeld og hans modeller på Chanels visninger under moteuka i Paris. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Karl Lagerfeld, som designer for motehuset Chanel, kan fortelle at de merker finanskrisa. Men det er ingen tegn til verken striskjorte eller havrelefse for motehuset. Og sjefsdesigneren kan fortelle at de ikke har tenkt å begynne å spare med det første.

- Kaster penger

Etter at Chanel trakk seg fra Mobile Arts-prosjektet, begynte ryktene å gå om at motegiganten hadde minus på kontoen. Dette tilbakevises nå av Karl Lagerfeld. - Vi har fortsatt mye penger å bruke på design. Vi har ikke trange økonomiske rammer. Vi kan gjøre som vi vil, og vi tror at å kaste penger ut gjennom vinduet vil føre til at penger kommer tilbake gjennom inngangsdøren, sier Karl Lagerfeld til Vogue.

Nyter egen luksus

- Jeg bryr meg ikke om bunnlinja. Jeg har den luksusen at jeg slipper å tenke på slikt, sier Karl Lagerfeld.Men på én måte merker han likevel finanskrisa. Hvordan vil du kanskje se på de kommende moteukene. - Bling er ut. Fløyel og edelstener er ut. Jeg kaller den kommende trenden for «Den nye beskjedenheten», sier Karl Lagerfeld.

De rimelige trendtipsene

Er du litt mer bekymret enn Karl? Da kan du ta en kikk på stylistenes beste gratis-tips. Ser du fram til vårens trender? Her er moten vi gleder oss aller mest til.Les også:
 • Få luksusstil til minipris
 • Kjolene vi aldri glemmer
 • Festkjolene du har råd til
 • Latterlig enkle stylingtips som ikke koster en krone
 • 19 praktfulle partyvesker
 • Kjolene du får draget i
 • Slik går du på skyhøye stiletter
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer