Farger

Slik takler du vårfargene

Se og lær av Jessica Alba.

Du har kanskje fått med deg at neon, knæsjpink og mintgrønt er hett i vår.

Men hva gjør du hvis du egentlig heller mer i retningen grått, mørkeblått, brunt og svart?

Selvfølgelig er det ingen som tvinger deg til å kaste deg på fargebølgen, men hvis du vil, kan de spreke nyansene oppdatere garderoben din i basisfarger på 1-2-3.

Gjør som Machete-skuespiller Jessica Alba og kom deg ut av gråsonen ved hjelp av knallfarget tilbehør.

SE OGSÅ: Det perfekte tilbehøret til jeansene dine

Veske + solbriller

På KK.no’s motetjeneste Trendtoppen har hele 88 prosent oppgitt at de elsker antrekket til Alba:

Grå cardigan, grått skjerf, hvit singlet, ankellange lyse jeans og svarte ballerinasko.

Det som løfter antrekket fra «ok, men kanskje litt kjedelig» til «elsket av nesten 9 av 10», er uten tvil accessoirene - et par oransje pilotbriller og en skulderveske i samme farge.

MATCH I VEI: Er ikke oransje fargen for deg, ha med rødt, blått eller gult? Røde solbriller (kr.169/Mangoshop.com) og skulderveske med vatterte sømmer (kr.235/Accessorize). Blå pilotbriller (kr.59,50/Lindex) og matchende veske fra Pieces (kr.162/Asos.com). Gule solbriller (kr.100/Monki) og clutchveske (kr.199/Gina Tricot). Foto: Produsentene
MATCH I VEI: Er ikke oransje fargen for deg, ha med rødt, blått eller gult? Røde solbriller (kr.169/Mangoshop.com) og skulderveske med vatterte sømmer (kr.235/Accessorize). Blå pilotbriller (kr.59,50/Lindex) og matchende veske fra Pieces (kr.162/Asos.com). Gule solbriller (kr.100/Monki) og clutchveske (kr.199/Gina Tricot). Foto: Produsentene Vis mer

STJEL STILTIPSET:Flere fargetips

Å bruke trendfargene på tilbehør er et velkjent tips. Det er en enkel – og ikke minst rimelig – måte å oppgradere garderoben på.

Er ikke knæsjfarget veske og solbriller noe for deg, kan det kanskje bruke vårens nyanser på skjerf, belter eller sko. De siste årene er neglene blitt det nye «tilbehøret», og du må gjerne male hver negl i forskjellige trendfarger for en stilig effekt.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: