Kelly Gale

Slik trener Victoria's Secret-modellen

STYLEmag møtte 20 år gamle Kelly Gale i New York.

MØTTE KELLY GALE: Vi fulgte den svenske toppmodellen da hun ble avfotografert til den nye høstkampanjen for Nelly.com Foto: Nathalie Helgerud
MØTTE KELLY GALE: Vi fulgte den svenske toppmodellen da hun ble avfotografert til den nye høstkampanjen for Nelly.com Foto: Nathalie Helgerud Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Det er over 35 varmegrader i New York og jeg vandrer rundt på jakt etter en juicebutikk sammen med den 20 år gamle, svenske modellen, Kelly Gale.

Hun har på kort tid opparbeidet seg en karriere, og har gått alt fra Victoria Secret-show til Chanel-visninger.

Nå fronter hun høstkampanjen til nettbutikken Nelly.

Med fokus på et sunt kosthold: 

20-åringen forteller meg at hun er veldig opptatt av trening og kosthold, og det første som slår meg da er - hvordan forbereder man seg til et Victoria's Secret-show?

- Alle modellene trener ulikt før showet, og noen trener mer enn andre! Jeg trener boksing med min PT her i New York, Michael Olajide Jr, 2-4 timer per dag og i tillegg powerwalker jeg 1-2 mil om dagen. 

Trener du dette hver dag? 

- Nei dette begynner jeg med 3 uker før castingen til showet, og da 6 dager i uken! 

Hvilke klesmerker bruker du når du trener? 

- Nike, Lululemon og Victoria's Secret Sport!

Stjel treningsstilen til Kelly nedenfor:

VÆR FRESH PÅ GYMMEN: Store logoer, sterke farger og tettsittende plagg er hot når du trener. Foto: Produsentene.
VÆR FRESH PÅ GYMMEN: Store logoer, sterke farger og tettsittende plagg er hot når du trener. Foto: Produsentene. Vis mer

FRA VENSTRE: Genser fra Nike, kr 329. Topp fra Nike, kr 349. Løpetights fra Adidas, kr 399. Hoppetau fra Nike, kr 199. Shorts fra NLY Sport, kr 199. Topp fra NLY Sport, kr 119. Joggesko fra New Balance, kr 1095.

Siden du er en Victoria's Secret modell, må jeg jo bare spørre.. Hva slags undertøy bruker du?

VICTORIA SECRET FASHION SHOW:Kelly Gale på catwalken under motevisningen i London i 2014.  Foto: Scanpix.
VICTORIA SECRET FASHION SHOW:Kelly Gale på catwalken under motevisningen i London i 2014. Foto: Scanpix. Vis mer

- Jeg har ganske store bryster, men jeg bruker alltid tynne blondebh-er uten bøyle. Trusene er ofte sorte, eller neonfargede og veldig små! 

Vi bestiller oss hver vår juice på Juice Press, favrorittstedet til Kelly, som ligger i 156 Prince Street. Jeg tar selvfølgelig det samme som henne, en grønn juice som heter Doctor Earth. 

Har du en diett du må følge før showet? 

- Jeg spiser veldig sunt hele året, for meg er det ikke snakk om noen diett, men en livsstil som får meg til å føle meg bra.

- Men jeg spiser ikke hvitt sukker, bare naturlig sukker fra frukt og kokos. Jeg spiser aldri halvfabrikat eller mat jeg ikke vet at inneholder naturlige ingredienser.

Jeg føler meg plutselig veldig sunn der jeg går rundt og sutter på en grønn juice, og lurer på om Kelly har noen gode helsetips til meg! 

Bra helsetips: 

- Unngå sukker, røyk, alkohol og kaffe (så godt det lar seg gjøre!). Jeg har selv vanskeligheter med å unngå kaffe, amerikano er min favoritt. 

- Spis mye bær, som inneholder antioksidanter og C-vitamin. 

- Og sult deg ALDRI slankere! 

- Få i deg nok søvn, tren og spis riktig. 

- Ha «sminkefriedager» og skrubb kroppen en gang i uken. Jeg har en egen «kaffe og sukker»-skrubb som jeg bruker! 

- Tips til nyttig snacks: fryste vindruer, vannmelon og «airpopped» popcorn. 

EN SUNN LIVSSTIL: Kelly lever et veldig sunt liv og er veldig opptatt av hva hun spiser. Ikke rart hun ser så bra ut! På alle bildene er hun ikledd klær fra Nelly. Foto: Nathalie Helgerud.
EN SUNN LIVSSTIL: Kelly lever et veldig sunt liv og er veldig opptatt av hva hun spiser. Ikke rart hun ser så bra ut! På alle bildene er hun ikledd klær fra Nelly. Foto: Nathalie Helgerud. Vis mer

CHANEL: Utenfor Chanel-butikken i Soho, området der Kelly elsker å shoppe.  Foto: Nathalie Helgerud
CHANEL: Utenfor Chanel-butikken i Soho, området der Kelly elsker å shoppe. Foto: Nathalie Helgerud Vis mer

I NEW YORK SINE GATER: STYLEmag fulgte Kelly en hel dag rundt i New York, hvor vi lærte en rekke tips og triks av modellen.  Foto: Nathalie Helgerud
I NEW YORK SINE GATER: STYLEmag fulgte Kelly en hel dag rundt i New York, hvor vi lærte en rekke tips og triks av modellen. Foto: Nathalie Helgerud Vis mer

INDISKE RØTTER: Kelly har en indisk mor og en australsk far, og har bodd verden rundt. Akkurat nå bor hun i NY hvor hun jobber som modell.  Foto: Nathalie Helgerud
INDISKE RØTTER: Kelly har en indisk mor og en australsk far, og har bodd verden rundt. Akkurat nå bor hun i NY hvor hun jobber som modell. Foto: Nathalie Helgerud Vis mer

TIL INFO: TUREN TIL NEW YORK FOR Å INTERVJUE KELLY GALE VAR SPONSET AV NELLY.COM. 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer