Versace

Slik unngår du H&M-køen

- Det finnes et alternativ for jenter som ikke vil stå i kø.

HERREJAKKE: Bikerjakken for herre vil nok også flere jenter enn KK.no-motejournalist Cecilie Leganger (bildet) like. Foto: Tone Ra Pedersen
HERREJAKKE: Bikerjakken for herre vil nok også flere jenter enn KK.no-motejournalist Cecilie Leganger (bildet) like. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Jo, du vet sikkert at du kan handle Versace for H&M-plaggene på nett.

Men det finnes faktisk også en annen køfri måte å få tak i designerplaggene på, røper Kine Dreyer, PR-koordinator og showromansvarlig for den svenske kleskjeden.

MER VERSACE FOR H&M: - Denne kommer garantert til å selge

HERRE- OG DAMEMODELL: Bikerjakken til herre er litt røffere og lengre enn damemodellen - for deg som foretrekker det. KK.no's Cecilie Leganger i herremodellen (t.v). Damemodellen ser du til høyre. Foto: Tone Ra Pedersen/H&M
HERRE- OG DAMEMODELL: Bikerjakken til herre er litt røffere og lengre enn damemodellen - for deg som foretrekker det. KK.no's Cecilie Leganger i herremodellen (t.v). Damemodellen ser du til høyre. Foto: Tone Ra Pedersen/H&M Vis mer

Et «smutthull»

Årets kolleksjon kommer for salg på torsdag i utvalgte H&M-butikker (se liste nederst i artikkelen). Og som vanlig er det forventet stor pågang.

Men i år finnes det et alternativ for jenter som ikke vil stå i kø, forteller Dreyer.

- Versace for H&Ms herrekolleksjon har faktisk flere plagg som jeg tror også jenter vil like, sier hun til KK.no.

- Og menn slipper å stå i kø.

Det er altså kun dem som vil ha tak i damekolleksjonen som må ha fargekodede bånd for å få innpass i lokalene.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)KASJMIRGENSERE: De er for herre, men er ganske smale i modellen, forteller Kine Dreyer (bildet). Foto: Cecilie Leganger
KASJMIRGENSERE: De er for herre, men er ganske smale i modellen, forteller Kine Dreyer (bildet). Foto: Cecilie Leganger Vis mer

«Boyfriend»-plagg

Den androgyne moten har vært med oss lenge, og det er ingen grunn til å tro at trenden vil avta.

Versace for H&Ms herrekolleksjon har blant annet en rocka skinnjakke med vatterte sømmer som Dreyer tror flere jenter vil kjøpe.

- Bikerjakken for herrer er litt lengre enn damemodellen. Den er også litt røffere, for deg som foretrekker det.

- Også har vi jo de langermede kasjmirgenserne for herre som jeg tror mange kvinner vil kle. De er supermyke og ganske smale i modellen.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)Ikke gå i nettfella

Men foretrekker du dameplaggene, har du selvfølgelig også muligheten til å unngå køen ved å sette deg foran datamaskinen.

Nettbutikken www.hm.com starter salget av designerplaggene torsdag 17. november kl. 10.

Husk imidlertid på at du må rett til kassen. At plagget ligger i den virtuelle handlekurven, er nemlig ingen garanti. Noen kan snappe den foran nesen din hvis du ikke er rask nok til å betale.

Se Versace for H&M her:

DAME & INTERIØR:

HERRE:


De utvalgte butikkene

Kolleksjonen kommer også for salg i utvalgte butikker 17.november (se liste under). Denne gangen vil butikkene åpne til ordinær åpningstid. Ta kontakt med din butikk for mer informasjon.

Det blir også køsystem i år, med fargekodede armbånd som skal sikre at den som kommer først i køen også får komme først inn i butikken.

Versace for H&M kommer for salg i følgende butikker:

OSLO:
 • Bogstadveien 11
 • Karl Johansgate 16
 • Stortorvet
 • Oslo City
 • Sandvika Storsenter
 • CC Vest

 • TRONDHEIM:
  Trondheim Torg

  BERGEN:
  Galleriet

  STAVANGER/SANDNES:
  Kvadrat

  TROMSØ:
  Storgata

  FREDRIKSTAD:
  Torvbyen

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer