Oslo Runway:

Slik var dag 2 av Oslo Runway

Den norske moteuken fortsetter med iiS Woodling, Cala Jade, FWSS og Veronica B. Vallenes!

OSLO RUNWAY: Veskene fra Cala Jade ble presentert på flotte Villa Stenersen. FOTO: Indigital Images/Oslo Runway
OSLO RUNWAY: Veskene fra Cala Jade ble presentert på flotte Villa Stenersen. FOTO: Indigital Images/Oslo Runway Vis mer
Publisert

I løpet av den andre dagen av Oslo Runway ble vi servert fargesprakende antrekk, en veskekolleksjon vist frem på fantastiske Villa Stenersen, antagelig noen nye trendplagg, og feminine og lekre kolleksjoner. Psst: Har du husket å sjekke ut byTiMos drømmekjoler og Fam Irvolls kjendisfest?

Først ut var iiS Woodling. Dette er kolleksjonen for deg som elsker eksperimentere med fargekombinasjoner og ulike måter å style plagg på. Deretter var det på tide å vende fokuset mot tilbehøret da Cala Jade viste frem sin nye veskekolleksjon. Det hele ble avsluttet med visninger av FWSS (Fall Winter Spring Summer) og Veronica B. Vallenes (les intervju med designeren før forrige sesongs Oslo Runway her). Sistnevnte hadde valgt å legge visningen på taket av Grand Hotell! Se bildene fra alle visningene nedover i saken.

LES OGSÅ: Har du sett disse bildene på Oslo Lufthavn?LES OGSÅ: Mariah Carey blir nok en gang anklaget for redigering av bilderLES OGSÅ: Dette er det mest romantiske Petter og Vendela har gjort for hverandre

IIS WOODLING

FOTO: Indigital Images/Oslo Runway

CALA JADE

FOTO: Indigital Images/Oslo Runway

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer