Kanye West

Slik var Yeezy Seson 4 sin New York-vinsing!

«Nakne modeller», manfold og superkjendiser. Her er alt du trenger å vite om Kanye West sin siste visning.

YEEZY SEASON 4: Kiyan Carmelo Anthony, La La Anthony, Kendall Jenner og Kim Kardashian var kun et par av superkjendisene som satt på første rad under motevisningen til Kanye West. Foto: Afp
YEEZY SEASON 4: Kiyan Carmelo Anthony, La La Anthony, Kendall Jenner og Kim Kardashian var kun et par av superkjendisene som satt på første rad under motevisningen til Kanye West. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag denne uken viste rapperen Kanye West sin fjerde Yeezy kolleksjon, «Yeezy Season 4» under New York Fashion Week. Og når West/Kardashian-familien først ankommer er det ikke annet å forvente enn en rekke overraskelser! (Ja, for allerede kvelden før visningen stjal Kim Kardashian oppmerksomheten fra moteeliten i «The Big Apple» og fikk alle øyne på seg og familien iført et helt gjennomsiktig antrekk!).

Moteeliten, kjendisene og modellene ble til alles overraskelse kjørt med busser til visningens lokasjon, som var intet annet en selveste Roosevelt Island, hvor rapperen viste sin vår/sommer-kjolleksjon 2017. I kjent Kardashianstil var visningen fylt opp med eliten over alle eliter både på første rad - vi sier bare hei, Anna Wintour! - og på catwalken med blant annet supermodellen Chanel Iman og sangerinnene Sofia Richie og Teyana Taylor.

Og når det kommer til klærne; vel vi snakker «monochrome» på sitt sterkeste! Yeezy Season 4 var uten tvil i tråd med de forrige kolleksjonene, som også bar preg av rapperens egen stil og den utfordrende, men fremdeles sportye og hverdagslige stilen som har preget Kardashian-klanen de siste årene. Den dominerende fargeskalaen var fremdeles alle mulige «nude»-nyanser - som matchet modellenes egne hudfarger - og som i de tidligere visningene var selvsikkerhet, kroppstrygghet og mangfold viktige nøkkelord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer