Farge på leppestift:

Slik velger du riktig farge på leppestiften

Hvilken farge kler egentlig deg best? Vi har svaret!

LEPPESTIFT: Hvilken farge liker du best på leppestiften? Og hvilke farger kler du best? FOTO: NTB
LEPPESTIFT: Hvilken farge liker du best på leppestiften? Og hvilke farger kler du best? FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Våren har for alvor meldt sin ankomst og i store deler av landet har vi vært heldige med godt vær. Det gjør at flere av oss både finner frem vår- og sommerklær, lettere sko og jakker.

Men det er ikke bare garderoben som endres når sola titter frem. Også sminken vår er i endring, og mange bytter både farge, nyanser og produkt ut fra sesong. Kanskje flere velger farget dagkrem istedenfor foundation? Eller endrer litt på bruk av solpudderet?

Så er det leppene. Det er vel ikke bare jeg som har leppestift, balm og lipgloss liggende i hver skuff og veske? Men hva med fargen: når på året bruker vi mørk og lys farge? Jeg vet med meg selv at når sommeren nærmer seg frister det mer med knæsjfarger og lysere toner, enn mørke.

Det finnes et hav av leppestifter og farger på markedet, men hvor lett er det å finne riktig nyanse til din hud, øyne og ansiktsform? Og kler alle rosa, oransje og røde lepper like godt?

Vi har tatt kontakt med makeupartist og skjønnhetsekspert, Tone Skipa, som har over 20 års erfaring innen skjønnhet og mote, for å få litt eksperthjelp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer