Strømpebukser

Slik velger du riktig strømpebukse

- Hudfargede strømpebukser er etter min mening «no-no» uansett anledning.

Å VELGE STRØMPEBUKSE: Ekspertene tipser om hvilke strømpebukser de velger til hverdags og fest, og hvilke de alltid lar ligge igjen hjemme.  Foto: Karoline Andersen / Darjabarannik.com
Å VELGE STRØMPEBUKSE: Ekspertene tipser om hvilke strømpebukser de velger til hverdags og fest, og hvilke de alltid lar ligge igjen hjemme. Foto: Karoline Andersen / Darjabarannik.com Vis mer
Publisert

Festsesongen er herved i gang og det er på tide å planlegge årets mange festantrekk. Skal det være kjoler, skjørt eller dressbukser? For ikke å glemme strømpebuksene? Skal de være sorte eller hudfargede, matte eller skinnende, tykke eller tynne?

Å velge riktig strømpebukse til både hverdags og fest er ikke bare bare - det er nemlig mange regler man må følge, men klarer man å knekke strømpebuksekoden, kan strømpebuksen trekke opp et antrekk på 1-2-3!

For å redde deg (og oss selv) fra å velge helt feil strømpebukse til anledningen, har vi tatt en prat med Tone Damlis tidligere stylist Line Langmo om hennes beste strømpebukse-tips. Og tro oss, du vil ha med deg disse tipsene inn i pyntekaoset og resten av vinterhalvåret!

LES MER: Derfor bør du velge sorte strømpebukser

Styr unna hudfargede strømpebukser

Du har sikkert hørt det før, men Langmo presiserer det nok en gang; å gå for hudfargede strømpebukser er fremdeles et klart nei.

- Hudfargede strømpebukser er etter min mening «no-no» uansett anledning, sier Langmo.

Så uansett om det er hverdags eller fest det er snakk om, prøv helst å unngå hudfargede strømpebukser. For ikke bare er det lett å gå i fargefellen og gå for en altfor lys/mørk farge til din hudtone, ifølge Nadine Monroe, tidligere KK-stylist og moteblogger, kan faktisk hudfargede strømpebukser gjøre deg bredere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer