Utringning

Slik velger du riktig utringning i ryggen

Det er baksiden av kroppen som står i fokus nå. Her er tipsene du trenger

EN SEXY MÅTE Å VISE HUD PÅ: Nå snur vi ryggen til, men du trenger ikke å vise fram hele ryggtavlen, men gjøre som modell Miranda Kerr, og bare vise fram skuldrene og en liten glipe. - En liten åpning kan være nok, det vil øke nysgjerrigheten og gjør antrekket mer spennende, sier KKs stylist og moteekspert Nadine Monroe. Foto: PacificCoastNews/All Over Press
EN SEXY MÅTE Å VISE HUD PÅ: Nå snur vi ryggen til, men du trenger ikke å vise fram hele ryggtavlen, men gjøre som modell Miranda Kerr, og bare vise fram skuldrene og en liten glipe. - En liten åpning kan være nok, det vil øke nysgjerrigheten og gjør antrekket mer spennende, sier KKs stylist og moteekspert Nadine Monroe. Foto: PacificCoastNews/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å kle seg i topper og kjoler med åpen rygg har vært moderne denne sesongen. Utringninger bak på ryggen er en fin måte å vise litt hud på, uten å bli for utfordrende. Og penest er det dersom plagget er mer oppkneppet foran.

Stjernene snur ryggen til både på røde løpere og på stranden, og i kjedebutikkene er det flust av plagg med ulike skjæringer bak.

Plagg som er åpne bak, gir deg dessuten en god grunn til å trene, da det er lekkert med en veltrent rygg.

Men hvor mye hud skal vi vise fram, og hvordan vet vi hva som kler oss aller best?

Stor eller liten åpning?

Hvor mye av ryggen du vil skal synes er selvsagt opp til deg, men det er ikke sikkert du må flashe alt:

- En liten åpning kan være nok, det vil øke nysgjerrigheten og gjør antrekket mer spennende, sier KKs stylist og moteekspert Nadine Monroe.

Så hvis du synes det blir litt mye å vise fram hele ryggtavlen, er en liten bit hud mer enn nok. Velg en topp eller kjole der kun skulderbladene synes, for eksempel, eller et plagg med en cut-out.

Finn en perfekt skjæring

Vil du være helt i tiden, og gå for sommerens mest sexy stil, velger du en lang utringning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.