Copenhagen Fashion Week:

Slik vil danskene at vi skal kle oss i høst

Ta en titt på noen av kolleksjonene fra moteuken i København!

COPENHAGEN FASHION WEEK: Vi har oppsummert den danske moteuken! Foto: NTB Scanpix
COPENHAGEN FASHION WEEK: Vi har oppsummert den danske moteuken! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Danskene har gjort seg svært bemerket i moteindustrien med merker som Ganni, Designers Remix og By Malene Birger. Det er derfor ikke rart at moteprofiler, journalister og fotografer fra hele verden drar til København for å oppleve moteuken der.

KK var på plass i den danske hovedstaden da alle disse merkene viste frem sine kolleksjoner for høsten 2018. Det var også «Skam»-stjernen Ruby Dagnall (17), som hadde tatt turen for å være modell for Designers Remix.

Skuespilleren viste frem to antrekk på catwalken og ble raskt gjenkjent fra flere Skam-fans som satt i salen. Etter at den populære serien tok slutt her til lands, har Dagnall vært opptatt med andre roller, men også flere modelloppdrag! I høst så vi henne nemlig i H&Ms samarbeidskolleksjon med Erdem. Her fikk 17-åringen vist frem talentet sitt både som modell og skuespiller.

LES OGSÅ: Det tok 1000 timer å lage denne kjolen

RUBY DAGNALL: Skuespilleren gikk på catwalken for Designers Remix under moteuken i København. Foto: Copenhagen Fashion Week
RUBY DAGNALL: Skuespilleren gikk på catwalken for Designers Remix under moteuken i København. Foto: Copenhagen Fashion Week Vis mer

GANNI

Det danske merket Ganni var blant de siste designerne som viste frem kolleksjonen sin under moteuken i København. Lenge har merket satset på strikkegensere og omslagskjoler i forskjellig mønster. Vi ble derfor svært positivt overrasket over å se et nytt uttrykk fra merket! Her er stylingmulighetene mange - og det er alltid et pluss når høsten kommer og man må kjøre på med lag på lag.

Merket skal også ha skryt for lokalet for visningen. Rundt omkring hadde de hengt opp kunst, som vi også så igjen i kolleksjonen. Lokalet var stort og fint som også gjorde at alle som kom fikk god plass.

LES OGSÅ: Moteekspert hyller norsk designer: - I en egen klasse

Se de andre kolleksjonene nedover i saken!

GANNI

J. LINDEBERG

DESIGNERS REMIX

FREYA DALSJØ

LES OGSÅ: Den danske designeren stylet modellene sine med julekuler og «bestemorstrømper»

FREYA DALSJØ

BAUM UND PFERDGARTEN

LES OGSÅ: Sjekk ut deres forrige høstkolleksjon her!

BAUM UND PFERDGARTEN

MARK KENLY DOMINO TAN

MARK KENLY DOMINO TAN

MUNTHE

LES OGSÅ: Se hva Munthe-designeren gjorde etter denne Trump-uttalelsen

MUNTHE

DESIGNERS NEST

LES OGSÅ: Her er våre favorittkolleksjoner fra moteuken i Stockholm

DESIGNERS NEST

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer